Volgende kijklijst van TV-app in de Top Shelf op de Apple TV.

Bugfixes voor de Apple TV: tvOS 13.3.1 nu beschikbaar

Heb je last van bugs op je Apple TV? Dan brengt deze update hopelijk goed nieuws. Apple heeft tvOS 13.3.1 uitgebracht, zowel voor de Apple TV HD als de Apple TV 4K.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

tvOS 13.3.1 beschikbaar

De afgelopen weken is Apple bezig geweest met het testen van tvOS 13.3.1. Wat Apple precies getest heeft is niet duidelijk, want echt nieuwe functies hebben we niet gezien. Maar wat we wel weten is dat de update nu voor jou beschikbaar is, als je beschikt over een Apple TV 4 of Apple TV 4K. Zoals altijd geeft Apple geen releasenotes voor tvOS-updates vrij, waardoor we puur af moeten gaan op ervaringen van gebruikers. We zijn dan ook benieuwd of jij na het installeren van deze update iets nieuws merkt aan je Apple TV.

Sinds tvOS 13.3 hebben wij op de redactie enkele bugs ontdekt op de Apple TV 4K. Soms geeft de Apple TV geen signaal door, waardoor het beeld zwart blijft. Het gebeurt ook af en toe dat de afspeelknop op de Siri-remote niet reageert. Beide problemen lijken met een complete herstart opgelost te zijn, maar een definitieve oplossing is dit niet. Hopelijk heeft Apple dit nu in tvOS 13.3.1 alsnog verholpen.

Heb jij nog een specifieke bug op de Apple TV? Laat het dan weten in de reacties. Mocht er meer duidelijk worden over de exacte bugfixes van deze update, dan werken we dit artikel bij.

tvOS 13.3.1 downloaden
tvOS 13.3.1 is alleen beschikbaar op de Apple TV HD en Apple TV 4K. Weet je niet welke Apple TV je hebt? Check dan ons artikel met alle Apple TV-modellen. Daarin vind je precies hoe je de modellen kunt herkennen.

Je downloadt tvOS 13.3.1 als volgt:

  1. Ga op de Apple TV naar de Instellingen-app.
  2. Kies voor Systeem, helemaal onderaan.
  3. Selecteer Software-update en check of de nieuwe update geïnstalleerd kan worden.
  4. De update wordt gedownload en de Apple TV start opnieuw op als de installatie voltooid is.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 maart 2020, 15:39
Categorie iDevices
Onderwerpen firmware, tvOS 13, tvOS-stable
Software tvOS 13

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.