Reacties voor: Nieuwe Siri Remote houdt niet van games

De nieuwe Siri Remote heeft veel extra functies, maar moet er ook een paar missen ten opzichte van de eerste generatie Siri Remote. Een spelletje spelen is namelijk in veel gevallen niet mogelijk met de nieuwe afstandsbediening.
Lees het complete artikel → Nieuwe Siri Remote houdt niet van games
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ik hoop dat Apple met en eigen gamecontoller komt

  2. Waarom? Je kunt al een PlayStation, Xbox controller ermee koppelen of een Nimbus controller speciaal hiervoor kopen. (Die nimbus kun je zelfs via lightning opladen)

  3. Misschien eens leuk om een poll te houden wat mensen vinden van het nieuwe design van deze controller alsook de nieuwe iMacs maar ik vind het echt verschrikkelijk:-)
    We hebben echt alle mogelijke Apple producten in huis maar deze 2 vallen tegen qua design.

  4. Origineel geplaatst door Roy
    Misschien eens leuk om een poll te houden wat mensen vinden van het nieuwe design van deze controller alsook de nieuwe iMacs maar ik vind het echt verschrikkelijk:-)

    We hebben echt alle mogelijke Apple producten in huis maar deze 2 vallen tegen qua design.

    De nieuwe afstandsbediening van de apple TV doet me denken aan die van de eerste twee generaties, simpel en doelmatig. Zo hoort het te zijn!
    Aan de vorige heb ik nooit kunnen wennen, veegde altijd te hard of te zacht en kwam nooit op de positie die ik wilde.
    Ben de apple tv daardoor minder gaan gebruiken, vooral ook door de verschrikkelijke interface voor apple tv+ ( wie verzint dit soort dingen en hoe kan het dat dit door iedereen wordt goedgekeurd).
    De nieuwe afstandsbediening is misschien wel leuk om als cadeau te vragen, kijken of ik de appleTV weer vaker ga gebruiken.

  5. Ik wil sowieso een nieuwe Apple TV aanschaffen maar hoopte dat de afstand bediening beter voor games zou zijn maar dit is dus niet het geval,.en ik vind die zwarte ook niet echt goed werken. Geeft vaak aan dat hij leeg is terwijl hij gewoon vol is

  6. Ik heb een Apple tv HD. Die geeft een loeischerp beeld. Ik bedien deze met remote via de iphone. De zwarte remote vind ik slecht bruikbaar. De eerste Apple tv met de aluminium remote was top. Nu zit ik te twijfelen of de tv 4k nu zoveel beeld verbetering geeft dan de huidige hd. Enige voordeel lijkt de nieuwe remote te zijn. Ik speel geen games. Kijk vaak yoitube en/of films.

  7. Origineel geplaatst door Herman
    Ik heb een Apple tv HD. Die geeft een loeischerp beeld. Ik bedien deze met remote via de iphone. De zwarte remote vind ik slecht bruikbaar. De eerste Apple tv met de aluminium remote was top. Nu zit ik te twijfelen of de tv 4k nu zoveel beeld verbetering geeft dan de huidige hd. Enige voordeel lijkt de nieuwe remote te zijn. Ik speel geen games. Kijk vaak yoitube en/of films.

    Dat hangt natuurlijk grotendeels samen met óf je 4K content gaat/wil afspelen. Als je dat niet doet ga je niet of nauwelijks verschil merken uiteraard.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.