PopWallet+ met MagSafe

PopGrip en PopWallet+ met MagSafe nu in de winkel

In januari beloofde PopSockets MagSafe-accessoires uit te brengen. Die zijn er nu: een PopSockets Wallet voor je bankpasjes en een PopGrip die magnetisch is.

PopGrip voor MagSafe

PopSockets zijn handige houders om je iPhone beter vast te kunnen pakken, maar iets achterop je toestel plakken is niet altijd handig. MagSafe is dan een uitkomst: dat is magnetisch, dus je kunt het er moeiteloos op plakken en weer af halen. Met de PopGrips en PopWallet+ voor iPhone 12 heb je nu keuze uit meerdere uitvoeringen. Naast zwart, roze en wit zijn beide accessoires ook verkrijgbaar in esoterische motieven.


De PopGrip is een magnetische knop die je achterop je iPhone plakt, zodat je makkelijker selfies kunt maken of langere tijd op je scherm kunt kijken, zonder dat je kramp krijgt.

PopGrip met MagSafe

PopWallet+

De PopWallet+ is een pasjesmapje zoals Apple’s eigen MagSafe Wallet, maar dan met een extra handgreep. Binnenin zit een soort gebreide elastische sok (zoals de maker het noemt) met ruimte voor drie pasjes. Deze zijn afgeschermd met een magnetisch schild. De wallet meet 57,35 mm x 87,77mm x 7,32mm.

PopSockets PopWallet

Volgens de maker zijn de magneten op deze accessoires 60% sterker dan de standaard in de industrie. Ze zijn ook sterker dan die van Apple. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iPhone eraf valt als je net in een moeilijke houding staat om een selfie te maken. Je moet natuurlijk nog wel steeds oppassen dat een langsrijdende fietser of scooteraar niet de iPhone uit je hand grist. Wel waarschuwt PopSocket-maker dat het niet wordt aanbevolen om op een naakte telefoon te gebruiken en ze raden ook af om je iPhone te dragen aan de greep.

PopWallet+ roze

De knop is verwisselbaar, zodat je nog eens voor een ander motiefje kunt kiezen. Je kunt ze combineren met de PopSockets MagSafe Mount zodat je de PopGrip niet hoeft te verwijderen.

Je kunt de PopGrips niet combineren met Apple’s eigen Wallet-case en je zult de accessoires eraf moeten halen als je met MagSafe wilt opladen. Maar dat geldt ook voor Apple’s Wallet-case. Je kunt bij de PopGrip ($30) kiezen uit vier kleuren en bij de PopWallet+ ($40) uit vijf kleuren.

Om ze in Nederlandse winkels te kopen zul je nog even moeten wachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2021, 20:44
Categorie Accessoires
Onderwerpen iphone 12, magsafe
Devices iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

Actuele iPhone 12 deals

iPhone 12

De iPhone 12 is de nieuwste smartphone die Apple in najaar 2020 uitbracht. De iPhone 12 is de opvolger van de iPhone 11 en heeft een 6,1-inch scherm, ondersteuning voor 5G, een nieuw design en een verbeterde camera. Er zijn zes kleuren, met paars als nieuwste kleur uit april 2021. Lees alles over de iPhone 12 kopen, prijzen en specificaties.

iPhone 12
0 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.