MagSafe Wallet voor iPhone

MagSafe kaarthouders voor de iPhone: nooit meer je pasjes kwijt

Keuze genoeg!
Bij een MagSafe Wallet denk je misschien meteen aan Apple, maar er zijn meer merken die dergelijke MagSafe kaarthouders op de markt brengen. Soms hebben ze extra functies of zien ze er net iets leuker uit. Dit zijn je opties!

Bij een MagSafe Wallet denk je misschien meteen aan Apple, maar er zijn meer merken die dergelijke MagSafe kaarthouders op de markt brengen. Soms hebben ze extra functies of zien ze er net iets leuker uit. Hou er rekening mee dat die van Apple en ESR de enige zijn met Zoek mijn-ondersteuning. Dit zijn je opties!

Apple leren kaarthouder

OK, deze leren kaarthouder ken je vast al. Het is de gladde uitvoering van Apple zelf, waarmee het allemaal begonnen is. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren, die jaarlijks wisselen. Kies bijvoorbeeld middernacht of een van de sprekender kleuren. Er is ruimte voor drie pasjes en via een gat aan de achterkant kun je ze omhoogschuiven. Lees ook onze review van de Apple leren kaarthouder. Let op dat alleen de nieuwere kleuren voorzien zijn van Zoek mijn-functie, de overige zul je zelf terug moeten vinden.

Bekijken: Leren kaarthouder bij Apple

Wallet case 2e generatie


Decoded Leren MagSafe Kaarthouder

De kaarthouder van het Nederlandse merk Decoded is er in bruin, zwart en blauw. Als extraatje zit er een standaard in verwerkt, die in twee richtingen te gebruiken is. Staand om te videobellen of liggend om video’s te kijken. Hij is gemaakt ven echt leer en is geschikt voor maximaal 3 pasjes.

Bekijken: Decoded Leren Magsafe Kaarthouder

Decoded leren MagSafe wallet


Spigen

De Spigen Valentinus heeft een simpel uiterlijk en is gemaakt van vegan leer (kunstleer). Het doet denken aan de kaarthouder van Apple, maar dan met Spigen-logo. Daarnaast zou je kunnen kiezen voor de Spigen Smart Fold, die is voorzien van een leuk ribbeldesign. Er is ruimte voor twee pasjes en je kunt de wallet uitklappen om als stand te gebruiken. Alleen verkrijgbaar in zwart.

Bekijken:

Spigen Valentinus-kaarthouder


Mujjo Leren MagSafe Wallet

Ben je fan van het merk Mujjo, dan kun je ook hier de bekende minimalistische hoesjes kopen gemaakt van een hoge kwaliteit leer. Je kunt zoals gebruikelijk kiezen uit de kleuren zwart, bruin en blauw. Het lijkt op Apple’s wallet case, maar dan met een schuingesneden vak voorop.

Bekijken: Mujjo leren MagSafe Wallet bij Appelhoes

Mujjo MagSafe Leather Wallet


Mous MagSafe Compatible Card Wallet

Geen officieel MagSafe-accessoire, maar wel met een sterke magneet die vastplakt aan je iPhone. Hij is gemaakt van echt leer en is zo compact mogelijk. In dit geval steek je de pasjes er van de zijkant in, zodat ze elkaar overlappen. Hij kost €40 bij de fabrikant.

Bekijken: Mous Card Wallet

Mous Card Wallet


ESR HaloLock wallet

ESR heeft al meerdere walletcases met magneten uitgebracht en heeft als nieuwste variant onderstaande Geo-variant waar je je vinger doorheen kunt steken. Wil je liever een wat conventioneler model die ook onder een hoek rechtop kan staan, dan is er de ESR HaloLock leren wallet stand met MagSafe. Hij is er in zwart en bruin. Bijzonder aan deze Wallet-case is dat het een van de weinige is die via het Zoek mijn-netwerk terug te vinden is.

Bekijken:

ESR Wallet Case

ESR Wallet Case

Bekijk ook

Deze walletcase zit propvol met functies (en werkt met Zoek mijn)

De ESR HaloLock Geo Wallet Stand is bijna niet kwijt te raken. Hij zit met stevige magneten aan je iPhone vast en als hij toch losraakt kun je de wallet terugvinden via Apple's Zoek mijn-netwerk.


Otterbox MagSafe Wallet

Vrijwel elk bekend accessoiremerk heeft zich gewaagd aan een Wallet-hoesje, zo ook Otterbox. Deze is uitgevoerd in neutraal grijs en bevat ruimte voor 3 pasjes. Het maakt niet uit of je je iPhone ‘naakt’ gebruikt of in een MagSafe-hoesje. Otterbox maakt zelf ook MagSafe-hoesjes, maar uiteraard kan het net zo goed van een ander merk zijn.

Bekijken:

Otterbox Wallet Case


Goedkope kaarthouders

Wil je liever zo goedkoop mogelijk uit zijn, dan zijn er genoeg alternatieven. Ze zijn niet officieel MagSafe-gecertificeerd, maar er zit wel een magneet in zodat het (hopelijk) goed blijft plakken.

Hier zijn een paar beproefde adresjes:

Zo vind je bij de laatstgenoemde winkel de Hoesie MagSafe Wallet, een eigen merk accessoires. Dit is een goedkoop alternatief voor Apple’s eigen walletcase. Hij kost nog geen 15 euro en heeft een neutraal uiterlijk, zonder logo’s. Gemaakt van vegan leder (kunstleer) en met ruimte voor 3 pasjes. Je kunt kiezen uit drie neutrale kleuren: zwart, donkerblauw en lichtbruin. Dergelijke no-nonsense wallet cases vind je ook wel merkloos bij andere winkels. Daarnaast is er een Hoesie Wallet-case met uitklapbare voet.

Hoesie Wallet Case voor MagSafe

Bij GSMpunt vind je nog wat meer bijzondere modellen, zoals van deze merken:

Er zijn nog veel meer handige MagSafe-accessoires, zoals MagSafe opladers.

Actuele iPhone 15 Pro deals

Wallet

Wallet is een standaardapp op de iPhone waarin je klantenkaarten, tickets, kortingscoupons, pinpassen en creditcards bewaart. Je kunt er ook digitale sleutels voor geschikte auto's en deursloten in bewaren. Het is een soort digitale portemonnee, vandaar de naam van de app. De Wallet-app vind je behalve op de iPhone ook op de Apple Watch, zodat je al je klantenkaarten, tickets en meer altijd bij de hand hebt. Wallet is bovendien de thuishaven van Apple Pay, de betaaldienst van Apple. Lees alles over de Wallet-app, het maken van eigen Wallet-kaarten en meer.

Wallet