Noggin als Apple TV-kanaal.

Noggin: nieuw Apple TV-kanaal biedt populaire Nick Jr.-kinderprogramma’s

Er is een nieuw Apple TV-kanaal toegevoegd aan de Apple TV-app. Je kan je nu abonneren op Noggin, een dienst waarmee je naar populaire Nick Jr.-programma's als Dora, Paw Patrol en meer kan kijken.

Vanwege het coronavirus bieden KPN en Ziggo al veel gratis betaalzenders aan. Daarbij zitten ook enkele kinderzenders, omdat kinderen door gesloten scholen veelal thuis hun tijd doorbrengen. Als dit aanbod niet genoeg is, kun je nu ook eenvoudig on-demand naar populaire kinderprogramma’s kijken dankzij Noggin. Noggin is een educatieve abonnementsdienst van Nick Jr., de peuter- en kleuterdivisie van Nickelodeon. Nu kun je ook in Nederland naar Noggin kijken via de Apple TV-app.

Noggin: nieuw Apple TV-kanaal met Dora, Paw Patrol en meer

In Nederland biedt Noggin een aanbod van in totaal vijftien verschillende programma’s, waarbij sommige programma’s uit meerdere seizoenen bestaan. Zo vind je er vier seizoenen van Dora, twee seizoenen van Paw Patrol en twee seizoenen van Wonder Team. Alle series zijn Nederlands gesproken, dus ook de allerkleinsten kunnen er naar kijken.

Aanbod van Noggin Apple TV-kanaal.

Op moment van schrijven is Noggin nog niet zichtbaar in het lijstje van kanalen in de Apple TV-app, maar je vindt het wel als je er binnen de TV-app naar zoekt. Het kanaal is zeven dagen gratis te proberen. Wil je daarna nog verder kijken, dan betaal je daar €3,99 per maand voor. Het is nog niet duidelijk of en hoeveel content er nog bijgevoegd gaat worden. Besluit je je te abonneren, dan kan je dit kanaal ook delen met andere gebruikers in het gezin via Apple’s gezinsdeling.

Dora in Noggin Apple TV-kanaal.

Met de toevoeging van Noggin vind je in Nederland nu vier Apple TV-kanalen. Naast Apple TV+ zijn dat Starzplay en Smithsonian. In Starzplay vind je een selectie van populaire films en series, terwijl Smithsonian draait om historische documentaires.

Bekijk ook

Apple TV-app: dit moet je weten over Apple's TV-app

De TV-app is een app waarmee je naar films en series kunt kijken. Je vindt er de Originals van Apple TV+ de eigen streaming videodienst van Apple. Daarnaast vind je er iTunes-films en content van andere diensten. Welke opties heeft de TV-app en wat kun je ermee?

Als je je kinderen tijdens het thuiswerken nog wat meer bij wil brengen, dan kan dat met deze educatieve apps voor kinderen. We hebben ook een aparte lijst met apps waarmee je je kinderen kunt bezighouden.

Bekijk ook

Met deze educatieve apps leren kinderen ook vanuit huis

Blijven de kinderen een dag thuis, maar wil je ze het leren niet ontnemen? Probeer dan eens de de educatieve apps voor iPhone en iPad uit deze lijst.

Met dank aan tipgever Virin!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.