Archief voor 'kinderen'

Delen met gezin voor een kindaccount.

Zo kun je een Apple ID voor kinderen tot 16 jaar aanmaken

Je kunt een apart Apple ID aanmaken voor kinderen, zodat ze zelf apps kunnen installeren onder een eigen account. Ondertussen houd je wel controle over wat er gebeurt. In deze tip leggen we uit hoe dit werkt voor kinderen tot 16 jaar. Oudere kinderen hebben dezelfde mogelijkheden als volwassenen.

bepaalde websites instellen

Zo kun je bepaalde websites blokkeren op je Mac

Wanneer je kinderen hebt die je Mac gebruiken, wil je niet dat ze alle websites kunnen bezoeken. Dit kun je voorkomen door bepaalde websites te blokkeren voor gebruikers op je Mac. Het omgekeerde kan ook: zorgen dat kinderen alleen toegang hebben tot de sites die jij vooraf hebt gekozen.

Kind met iPad

Tijdslot voor kinderen instellen op iPhone en iPad

Met een tijdslot voorkom je dat kinderen urenlang op de iPad of iPhone kunnen spelen. Deze tip legt uit hoe je een dergelijk tijdslot en een tijdslimiet instelt voor kinderen, zodat ze een bepaalde tijd gebruik mogen maken van een toestel.

Apple Store met kinderen

Kind gaf honderden euro's uit aan Roblox: zo voorkom je het

In een virale video op TikTok vertelt een zichtbaar aangeslagen moeder, dat haar kind meer dan $800 heeft uitgegeven aan de populaire game Roblox. Maar het was gemakkelijk te voorkomen geweest als de moeder op de hoogte was geweest van Schermtijd. Hier zijn 4 tips.

· 2 reacties