Moft Magsafe Wallet

Met dit MagSafe-hoesje zet je je iPhone rechtop

Vlak nadat Apple de MagSafe Wallet uitbracht verschenen er talloze klonen, die er precies hetzelfde uit zien. Moft pakt het anders aan: dit merk heeft een MagSafe Wallet gemaakt met twee functies: je kunt er pasjes in stoppen en het is een stand.

Moft Flash MagSafe Wallet & Stand

Moft is een merk dat opvouwbare houders maakt voor je iPhone, iPad en MacBook. Ze zijn gemaakt van dun materiaal en daardoor erg licht, maar toch stevig. Het nieuwste model is de Moft Flash Wallet & Stand, een pasjesmapje dat tegelijk gebruikt kan worden als houder tijdens het kijken van video’s.


Slimme NFC-functie
Grootste minpunt: er passen maar twee pasjes in, terwijl je in die van Apple drie stuks kwijt kan. Aan alleen je OV-pas en ID zul je dus voldoende moeten hebben. Sommige mensen zullen daarnaast ook hun pinpas bij de hand willen hebben, voor het geval ze ergens niet met Apple Pay terechtkunnen. Er is ook aan een praktische toepassing gedacht: door een NFC-geschikte kaart aan de achterkant te stoppen kun je de portemonee openklappen en meteen de kaart scannen (zie foto). Dit kan handig zijn voor toegangskaarten of creditcards die je snel bij de hand moet hebben. Kaarten die gevoelig zijn voor magneten kun je hier beter niet plaatsen.

Moft Flash MagSafe pasje binnenkant

Grootste pluspunt: de stand werkt zowel in staande als liggende weergave, dus je kunt er zowel mee videobellen als video kijken. Hij kan onder drie hoeken worden neergezet, zonder dat hij wegglijdt en je kunt kiezen uit vier kleuren: zwart, geel en twee tinten blauw. Het geheel is gemaakt van vegan leather, oftewel imitatieleer.

Moft Magsafe Wallet

De hoes is MagSafe-compatibel, maar het is geen officieel goedgekeurd MagSafe-accessoire. Qua prijs moet je rekenen op rond de 35 euro. Dat is goedkoper dan de Apple Wallet, maar een koopje is het niet. Moft verkoopt de Flash MagSafe-wallet via de eigen website voor $35 maar dan heb je wel te maken met hoge verzend- en importkosten. Je kunt beter bij Amazon.nl kijken, waar momenteel alleen de lichtblauwe variant te vinden is.

Moft Flash MagSafe blauw

Op Amazon biedt Moft ook nog een ander MagSafe-hoesje in lichtblauw en roze aan, die er meer als een origami-vouwwerk uit ziet. Ook daar passen twee pasjes in. We hebben eerder al eens geschreven over deze Moft SnapOn Wallet.

Toch liever de Apple Wallet (zie review)? Dit is wat je er momenteel voor betaalt:

MagSafe

MagSafe is een magnetische aansluiting voor het opladen en bevestigen van je device. Er zijn twee varianten: MagSafe op de iPhone is een magnetische aansluiting om accessoires vast te plakken en om je toestel draadloos op te laden op 15 Watt, terwijl MagSafe 3 op de Mac een magnetische kabelaansluiting is. Dit voorkomt dat je MacBook op de grond valt als er iemand over de kabel struikelt. Apple maakt kabels met MagSafe-aansluiting voor de Mac en voor de iPhone zijn er allerlei accessoires zoals de MagSafe Charger. Er zijn ook MagSafe-autohouders, MagSafe-opladers, MagSafe-powerbanks en meer. Lees ook onze gids met officiële MagSafe-accessoires. Alle uitleg over MagSafe vind je hier!

MagSafe

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.