Deze kunstleren MOFT MagSafe-wallet is praktischer dan die van Apple

MOFT heeft een MagSafe-wallet gemaakt waarmee je je iPhone rechtop kunt zetten. Er is ruimte voor drie pasjes, maar je kunt er veel meer mee. Hij is verkrijgbaar via Amazon.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

MOFT SnapOn wallet

Apple’s eigen MagSafe lederen kaarthouder hebben we eerder al eens besproken. Het biedt ruimte aan drie pasjes, maar veel meer kun je er niet mee doen. Over de MOFT MagSafe SnapOn-wallet is beter nagedacht. Daarmee kun je een soort zwevende houder maken voor je iPhone. Hij kost $30 en bouwt voort op de al bestaande MOFT X telefoonhouder. Deze is echter voorzien van dubbele magneten, waarmee je de wallet aan je iPhone 12 vastplakt.


MOFT SnapOn wallet in de hand

Je kunt op drie manieren de iPhone rechtop zetten om het scherm af te lezen: portret, landschap en de nieuwe zwevende modus. Verder kun je de wallet vastplakken aan andere metalen oppervlakken, zoals een koelkast. Binnenin zitten 16 magneten en eventueel kun je dan nog zelfklevende tape gebruiken om te zorgen dat de magnetische wallet ook vastplakt aan andere oppervlakken. Kan handig zijn in bad of tijdens het koken.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De 5mm dunne hoes is groot genoeg voor drie pasjes en is gemaakt van ‘vegan leather’, oftewel kunstleer. Er zijn bij eerdere versies wel eens klachten over de duurzaamheid van MOFT-hoesjes, die na een paar maanden uit elkaar vallen. Je kunt de nieuwe wallet bekijken op de website van MOFT of (nog makkelijker) kopen bij Amazon.

MOFT SnapOn wallet op bureau

MOFT SnapOn wallet staand in landschapsformaat

MOFT SnapOn wallet in de hand

MagSafe

MagSafe is een magnetische aansluiting voor het opladen van je device. Er zijn twee varianten: MagSafe op de iPhone is een magnetische schijf om accessoires vast te plakken en om je toestel draadloos op te laden op 15 Watt, terwijl MagSafe 3 op de Mac een magnetische kabelaansluiting is. Dit voorkomt dat je MacBook op de grond valt als er iemand over de kabel struikelt. Apple maakt kabels met MagSafe-aansluiting voor de Mac en voor de iPhone zijn er allerlei accessoires zoals de MagSafe Charger. Alle uitleg over MagSafe vind je hier!

MagSafe

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.