MOFT SnapOn wallet op bureau

Deze kunstleren MOFT MagSafe-wallet is praktischer dan die van Apple

MOFT heeft een MagSafe-wallet gemaakt waarmee je je iPhone rechtop kunt zetten. Er is ruimte voor drie pasjes, maar je kunt er veel meer mee.

MOFT SnapOn wallet

Apple’s eigen MagSafe lederen kaarthouder hebben we eerder al eens besproken. Het biedt ruimte aan drie pasjes, maar veel meer kun je er niet mee doen. Over de MOFT MagSafe SnapOn-wallet is beter nagedacht. Daarmee kun je een soort zwevende houder maken voor je iPhone. Hij kost $30 en bouwt voort op de al bestaande MOFT X telefoonhouder. Deze is echter voorzien van dubbele magneten, waarmee je de wallet aan je iPhone 12 vastplakt.


MOFT SnapOn wallet in de hand

Je kunt op drie manieren de iPhone rechtop zetten om het scherm af te lezen: portret, landschap en de nieuwe zwevende modus. Verder kun je de wallet vastplakken aan andere metalen oppervlakken, zoals een koelkast. Binnenin zitten 16 magneten en eventueel kun je dan nog zelfklevende tape gebruiken om te zorgen dat de magnetische wallet ook vastplakt aan andere oppervlakken. Kan handig zijn in bad of tijdens het koken.

De 5mm dunne hoes is groot genoeg voor drie pasjes en is gemaakt van ‘vegan leather’, oftewel kunstleer. Er zijn bij eerdere versies wel eens klachten over de duurzaamheid van MOFT-hoesjes, die na een paar maanden uit elkaar vallen. Je kunt de nieuwe wallet bekijken op de website van MOFT. Er komt nog $5 verzendkosten bij.

MOFT SnapOn wallet op bureau

MOFT SnapOn wallet staand in landschapsformaat

MOFT SnapOn wallet in de hand

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 december 2020, 15:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen magsafe, wallet

Wallet

Wallet, voorheen ook wel Passbook genoemd, is een standaardapp op de iPhone waarin je klantenkaarten, tickets, kortingscoupons, pinpassen en creditcards in bewaart. Het is een soort digitale portemonnee, vandaar de naam van de app. De Wallet-app vind je ook op de Apple Watch, zodat je al je klantenkaarten, tickets en meer altijd bij de hand hebt. Wallet is ook de thuishaven van Apple Pay, de betaaldienst van Apple. Lees alles over de Wallet-app, het maken van eigen Wallet-kaarten en meer.

Wallet
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.