KPN Smart TV app

Reacties voor: Waar blijft de Apple TV-versie van KPN’s tv-app?

KPN heeft al een tijdje een televisie-app voor bepaalde smart-tv's en Android TV. Maar waar blijft toch de Apple TV-versie? Wij hebben het bij KPN nagevraagd.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 26 reacties

  1. Iemand enig idee waarom niemand in NL de tv-aanbieder functie van Apple gebruikt en liever zelf apps maakt? In BE gebruikt Proximus het wel, maar is me nog onduidelijk wat hiervan de voordelen zijn.

  2. Bedankt voor deze tip. Ga ik eens uitproberen op mijn android (helaas) tv.

  3. Echt ridicuul hoe KPN met de Apple TV omgaat. Zo slenteren ze echt mijlenver achter de concurrentie aan.

  4. Ik denk dat het van belang is te kijken naar hoe veel klanten van KPN een Apple TV hebben. Ik moet zeggen dat sinds ik een nieuwe smart tv heb, de Apple TV is verplaatst naar de slaapkamer. In de woonkamer heb ik niet echt meer een Apple TV nodig.

  5. Zelf maak ik nooit gebruik van de apps op een smart TV. Het werkt traag en is niet gebruiksvriendelijk. Na een aantal jaar zijn er ook geen updates beschikbaar.
    Al jaren maak ik gebruik van de AppleTV. Om de zoveel jaar een AppleTV upgraden is nog altijd goedkoper dan een nieuwe TV aanschaffen en werkt ook draadloos perfect. KPN decoder moet via UTP aangesloten worden.
    Zolang KPN geen app uit brengt voor de AppleTV blijf ik gebruik maken van NLZiet. Is voor mij meer dan voldoende.

  6. Ik heb geen ervaring met de Apple TV app van Ziggo of Tmobile, maar weet wel dat ik de KPN app voor mijn Samsung TV niet heel prettig vindt.
    De TV box werkt aanzienlijk prettiger en ben benieuwd of een Apple TV app dit zou kunnen evenaren.

  7. Dit is precies de reden waarom ik vorig jaar niet overgestapt ben naar KPN.
    Door de lage upload van Vodafone/Ziggo, het niet ondersteunen van Apple Watch 4G ging ik serieus rondkijken naar een andere provider.

    Maar de ondersteuning van Apple Watch bleef ook bij KPN erg stil.
    Ook op de vraag voor de AppleTV app kreeg ik hetzelfde onduidelijke open antwoord “We kijken naar de wensen van klanten”, Nou,… dus niet want dan was die AppleTV app er wel geweest.

    Doordat KPN zo onduidelijk is ga ik om die reden alleen al daar niet naartoe.

  8. Marktaandeel van de Apple TV is volgens mij gewoon te laag. Laatste wat ik er over kan vinden was een iCulture artikel over de teleurstellende cijfers in 2017. @iCulture zijn er nog recente cijfers over het marktaandeel van de Apple TV?

    Ik gebruik ‘m zelf alleen nog voor F1TV Pro omdat die nog steeds geen LG app hebben, maar alle andere streaming apps gebruik ik gewoon op m’n LG OLED C9, dat werkt nog steeds prima.

  9. Ik ben eigenlijk vooral benieuwd wanneer Ziggo/KPN/T-Mobile eindelijk een tv app als volwaardig tov tv kastjes gaat behandelen. Vooral de bitrate blijft ver achter tov de bekende kastjes. Waarom moet ik aan kwaliteit inleveren als ik op de tv zelf een app wil draaien of op een Apple TV?

  10. Ik kijk ook via NLZIET, meer als genoeg zenders. Het enige wat ik echt mis voor de Apple TV is ESPN, zodat ik de eredivisie kan zien.

  11. Ik word zo moe van KPN.
    Zit echt te overwegen om met alles over te stappen:
    Internet tv en twee mobiele abbo’s.

  12. Snap eerlijk gezegd niet waarom je dat überhaupt via de Apple TV zou willen kijken niet echt een toegevoegde waarde

  13. Ik heb KPN en ben momenteel aangemerkt als tester van hun nieuwe “eigen” smartbox tv kastje. Volledig draaiend op Android. Maar wat een draak van een apparaat is dat!! Mega traag, heel veel storing, regelmatig wegvallend geluid, elke avond wordt het tv-beeld meermaals onderbroken door een korte interruptie (zwart scherm) alsof alles even reset. Het is een verschrikking. Ik heb dan veel liever dat ik gewoon via mijn Apple TV 4K alles van KPN kan kijken. Ik hoop dat ze snel met een app voor de Apple TV komen. Dat liever dan hun nieuwe eigen TV kastje.

  14. Delta TV heeft inmiddels een eigen Apple TV app. Waarschijnlijk met de laatste update van twee weken terug is de app ook geschikt voor de Apple TV.

  15. Geen KPN app? Hoogstwaarschijnlijk omdat ze op die manier geld mislopen. Je betaalt per slot van rekening voor de kastjes en voor het kunnen opnemen van programma’s.

  16. Van ellende maar een chromecast met Google tv gekocht voor boven. Ipv Apple TV. Maar ook de app op de cast bied geen oplossing voor haperende opnames kijken🤬

  17. Is Canal Digitaal een goede vervanging?

  18. @Rutger: Is natuurlijk een drogreden. Er is geen reden om (wellicht buiten 4K) om een andere Apple TV aan te schaffen (software updates) en er zijn wel meerdere redenen om bijvoorbeeld een chromecast aan te schaffen (geen 4K, geen software updates).

    Ook betwijfel ik of de gemiddelde Samsung/ Philips TV bezitter uberhaupt het smart gedeelte gebruikt.

    KPN loopt weer eens achter de feiten aan

  19. @Flieps: En maar even afwachten tot wanneer die Apple TV weer terugkomt. TV OS-en staan nou niet bekend om hun geweldige ondersteuning 🙂

  20. @Victor: Op deze manier loopt KPN OOK geld mis. Klanten lopen weg. Nemen meteen hun mobiele abo mee 🙂

  21. “Onze KPN Smart TV App is op steeds meer platformen te gebruiken, zodat KPN klanten op hun favoriete device van het beste entertainment kunnen genieten. We kijken daarbij naar de klantbehoefte en ontwikkelen door, ook voor andere platforms.”

    Wat een gel*l weer. “ook voor andere platforms” moet zijn “UITSLUITEND voor andere platfroms”
    De slogan “TV kijken waar, wanneer en HOE jij maar wil” kan natuurlijk de prullenbak in 🙂

  22. @Maurice Hollink: Hoe werkt de NLZIET app voor de Apple TV?
    T-Mobile biedt nu trouwens ook abo’s zonder de door hun geleverde TV kastjes. Is een prima ontwikkeling.

  23. @Jason: Ben zelf al jaren geleden hierdoor (en de koppige houding van KPN!) overgestapt. Meteen mobiele abo’s meegenomen en ook meteen voor mijn moede. 4 Mobiele abo’s minder, 2 glasvezel abo’s minder voor KPN. 🙂

  24. @Arno1975: je maakt een account aan op de website van NLZIET, sluit een abonnement af, download de Apple TV app en volgt dan de stappen. € 7,95 per maand of als je ook alle BBC zenders wilt € 9,95 per maand.
    Geen KPN kastje meer nodig. Alleen internet van KPN of een andere provider.

  25. Is er een manier om de Duitse TV op de Apple TV hier in Nederland te kijken? Jammer dat NLZIET deze niet erbij aanbiedt.

  26. Inmiddels ligt de glasvezel kabel van KPN in huis.
    Zodra er een AP voor AppleTv is zal ik hem aansluiten tot die tijd geen haar op mijn hoofd die er aan denkt.
    zit nu bij Ziggo/vodafone met 4 abo’s of ze geld mislopen? dat weet ik wel zeker.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.