iPhone SE 2020 review achterkant in de dock.

Kuo: ‘Volgende iPhone SE komt begin 2022 met 5G en snellere processor’

Volgens Ming-Chi Kuo hoeven we de volgende generatie iPhone SE niet op korte termijn te verwachten. De opvolger staat volgens de analist gepland voor de eerste helft van 2022.

Er waren geruchten dat de derde generatie iPhone SE al in de eerste helft van 2021 zou verschijnen, maar het lijkt er niet op dat dit doorgaat. Latere geruchten wezen dan ook op een veel latere introductie van een vernieuwd instapmodel. Ook geruchten over een grotere iPhone SE Plus konden gaandeweg in de prullenbak. Als het aan Ming-Chi Kuo ligt blijft alles grotendeels bij hetzelfde: geen randloos scherm of Touch ID in de powerknop, maar een model dat grotendeels hetzelfde is als dat uit 2020. De grootste vernieuwingen zijn ondersteuning voor 5G en een processor van een latere generatie.


Het uiterlijk blijft gelijk aan de huidige iPhone SE. Ook de meeste andere specificaties blijven hetzelfde, zoals het 4,7-inch scherm uit de iPhone 8-familie. Apple bracht de huidige iPhone SE in april 2020 uit, waarbij het uiterlijk was afgeleid van de iPhone 8, maar met iets nieuwere interne componenten zoals een A13-chip. Die is ook te vinden in de iPhone 11-familie en zorgt ervoor dat het toestel nog flinke tijd mee kan. De allereerste iPhone SE dateert uit 2016 en staat op de nominatie om geen update naar iOS 15 meer te krijgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2021, 17:20
Bron Bron MacRumors
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone SE, iPhone SE 2, iPhone se 2020

iPhone SE 2020

De iPhone SE 2020 is de nieuwe 4,7-inch iPhone, als opvolger van de originele iPhone SE uit 2016. Het design is afgeleid van de iPhone 8, maar binnenin is alles vernieuwd. Bijzonderheden van deze iPhone zijn de fysieke thuisknop met Touch ID, een enkele camera en een glazen achterkant vor draadloos opladen. Lees alles over de specificaties van de iPhone SE 2020, prijzen, kleuren en meer!

iPhone SE 2020
5 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.