Archief voor 'iPhone se 2020'

iPhone SE hoesje Twelve South

Mooie hoesjes voor je iPhone SE 2022

Welke mooie hoesjes voor de iPhone SE 2022 zijn er zoal? Apple heeft eigen hoesjes uitgebracht, maar er zijn ook andere fabrikanten met beschermende cases. Sterker nog, het aanbod is misschien groter dan je denkt. Heeft jouw iPhone SE extra bescherming nodig? Dan vind je hier de beste hoesjes!

iPhone SE 2020 achterkant zwart.

Kijkje in de portretmodus van de iPhone SE

De nieuwe iPhone SE 2020 ondersteunt de portretmodus van de iPhone, maar wel op een speciale manier. Het is namelijk het eerste toestel dat volledig gebruikmaakt van software en een 2D-foto om diepte te creëren.

· 1 reactie
Halide maakt iPhone SE portretten van huisdieren

Dankzij Halide kan iPhone SE nu portretten van huisdieren maken

De nieuwe iPhone SE is geweldig voor mensen die aan een nieuw toestel toe zijn, maar de portretmodus heeft een beperking: de camera herkent alleen mensen en geen huisdieren. De Halide-app is hier nu voor aangepast, zodat je alsnog je hond of kat kunt fotograferen met diepte.

· 9 reacties
iPhone SE 2020 doosje

iPhone SE 2020 nu verkrijgbaar in Nederland: zo kun je het snelst bestellen

De iPhone SE 2020 pre-order is voorbij en het toestel is nu gewoon verkrijgbaar bij winkels, providers en natuurlijk ook bij Apple zelf. Om te zorgen dat je snel geleverd krijgt hebben we enkele tips voor je op een rijtje gezet, zodat je weet waar je de iPhone SE 2020 in Nederland kunt bestellen.

Apple iPhone SE 2020

Hier zijn 10 redenen waarom je de iPhone SE 2020 wil

De vernieuwde iPhone SE is een gegarandeerd succesnummer, omdat veel mensen zitten te wachten op een betaalbaar toestel, dat nog jarenlang zal meegaan. Twijfel je nog? Hier zijn 10 redenen om voor de iPhone SE te kiezen, plus 10 redenen waarom je dat niet wil.

· 22 reacties