Uitgelicht
Apple's WWDC 2024 - de belangrijkste aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts
iPhone SE 2020 vs iPhone SE 2016.

iPhone SE met abonnement vergelijken: vind de beste provider

Vergelijk hier de iPhone SE abonnementen: check de prijzen, vind de meest geschikte aanbieder en bekijk ons koopadvies bij het kiezen van je iPhone SE met abonnement.

iPhone SE review Refurbished

iPhone SE met abonnement

Wil jij de iPhone SE kopen? Dit budgetmodel van Apple is erg in trek omdat je een snelle smartphone koopt met de nieuwste processor, maar voor een lagere prijs dan je van Apple gewend bent. Je krijgt het uiterlijk van de iPhone 8, maar van binnen is dit toestel helemaal 2022. De oorspronkelijke iPhone SE uit 2016 is niet meer verkrijgbaar, maar er zijn gelukkig twee prima opvolgers: de iPhone SE 2020 en de iPhone SE 2022. Het nieuwste model is uiteraard de betere keuze, dus daar zullen we ons in dit overzicht vooral op richten.

Beste iPhone SE 2022 abonnementen

Je vindt hieronder de meest interessante deals voor de iPhone SE 2022, het nieuwste model. Deze valt op door het kleine formaat en de aanwezigheid van Touch ID. Mensen die liever een vingerscanner gebruiken zitten goed!

Hieronder zie je de beste deals voor de iPhone SE 2022:

Beste iPhone SE 2020 abonnementen

Heb je niet zoveel te besteden of zoek je een iPhone die gewoon simpel en goed is, dan zou je ook voor de iPhone SE 2020 kunnen kiezen. Deze heeft precies hetzelfde uiterlijk en grotendeels dezelfde eigenschappen, maar is voorzien van een iets oudere chip.

Hieronder zie je de beste deals voor de iPhone SE 2020:

Let hierop bij een iPhone SE abonnement

De iPhone SE is de meest compacte iPhone die op dit moment verkrijgbaar is. Het is bovendien de goedkoopste toestel in het assortiment van Apple. In dit overzicht lees je over de iPhone SE met abonnement en we geven koopadvies, zodat je de aanbieding vindt die het best bij jou past.

Bij het kiezen van een iPhone SE kijken veel mensen naar de opslagcapaciteit en de beschikbare kleuren, maar het is ook slim om naar de looptijd en de voorwaarden van je abonnement te kijken. Over het algemeen geldt: hoe langer de looptijd, hoe lager je maandbedrag. Maar je zit er uiteraard wel langer aan vast. Sommige mensen vinden dit prettig omdat ze dan zekerheid hebben over hun maandbedrag.

iPhone SE 2022 review

#1 iPhone SE met abonnement of niet?

Neem je een iPhone SE met abonnement, dan zit in het maandbedrag ook nog een vergoeding voor het abonnement. Omdat de iPhone SE een goedkoop toestel is kom je vaak onder de BKR-registratie uit. Zeker als je een eenmalig bedrag vooraf betaalt kun je het maandbedrag verlagen.

Een andere optie is om de iPhone SE los te kopen en er een sim only bij af te sluiten. Hiervoor kun je terecht in de Apple Store maar bij andere winkels kun je vaak goedkoper uit zijn.

#2 iPhone SE abonnementen: vergelijken heeft zin

Er kunnen soms grote prijsverschillen tussen de providers zijn. Ook zijn er aanbieders die regelmatig acties organiseren, zoals Tele2 en T-Mobile. Bij KPN en Vodafone ben je vaak wat duurder uit, maar ook daar kun je leuke aanbiedingen tegenkomen, zeker als je vast internet van deze aanbieders hebt of meerdere abonnementen op hetzelfde adres hebt. Dankzij onze prijsvergelijker betaal je nooit te veel voor de iPhone SE.

#3 Kies het best passende model iPhone SE

Als je een iPhone SE gaat bestellen is het belangrijk dat je nadenkt over de hoeveelheid opslag. Dit is niet meer uitbreidbaar, dus we raden aan om bij voorkeur 128GB te nemen. Mensen die veel opslagruimte nodig hebben kunnen ook kiezen voor 256GB. Wat de kleur betreft heb je bij de iPhone SE niet veel keuze: kies voor zwart of wit als je een neutrale kleur zoekt, of neem rood als het wat meer mag knallen.

iPhone SE met abonnement: wat past bij jou?

Hieronder zie je een checklist van dingen die je voor jezelf op een rijtje zou moeten zetten voordat je de abonnementen en prijzen gaat vergelijken. Denk daarbij aan:

  • Hoeveel data MB’s heb je minimaal nodig in Nederland en de EU?
  • Heb je belminuten en sms’jes nodig?
  • Hoeveel GB opslag heb je minimaal nodig: 64GB, 128GB of 256GB?
  • Wat is je budget, hoeveel wil je maximaal per maand betalen?
  • Welke provider biedt in jouw woon- en werkomgeving de beste dekking?
Bekijk ook

iPhone SE 2022 als los toestel: dit zijn de beste deals

Wil je de iPhone SE 2022 als los toestel kopen? Lees hier alles over dit nieuwste instapmodel iPhone bij Apple. Je kunt ook terecht bij webwinkels, waar je een losse iPhone SE 2022 vaak nog iets goedkoper kunt krijgen. Bekijk wat je opties zijn en waar je de beste deal vindt!

Je kunt de iPhone SE 2022 kopen bij alle providers, telecomwinkels en bij Apple zelf. Check ook bij welke andere winkels je terecht kan. Lees meer in ons artikel over de iPhone SE 2022 prijzen.

iPhone SE 2022 met abonnement

Odido | Vodafone | KPN |

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen

iPhone SE 2022 los bestellen

Je kunt ook terecht bij deze winkels en aanbieders:

Bol.com | Mobiel.nl | Belsimpel | Coolblue | Mediamarkt | Amazon.nl

Informatie

Laatst bijgewerkt
februari 2024