iPad Pro 2020 concept met camera.

Reacties voor: ‘iPhone SE 2 op schema voor maart, iPad Pro 2020 mogelijk vertraagd’

Het coronavirus heeft flink wat impact op Apple's productie. Maar het goede nieuws is dat de iPhone SE 2 nog steeds op schema ligt voor een aankondiging in maart. Bij de nieuwe iPad Pro is de planning een stuk minder zeker, want uitstel of schaarste ligt op de loer.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -
9 reacties
 1. Veel te laat. Niemand zit anno 2020 nog te wachten op een klein scherm. Misschien nog een paar miljoen gebruikers die verandering moeilijk vinden maar dan houdt het wel op. Laat Apple zich focussen op vouwbare schermen, dan los je het probleem echt op. Klein in je zak maar wel met voldoende scherm.

 2. @JK: Niet eens. Ze willen de gebruikers met een kleinere beursje niet vergeten. En vouwbare schermen zullen nu nog teveel obsakels vormen om het nu al te verkopen: Hoe zit het met slijtage van zoveel x vouwen, en dan vouwstreep in scherm? En wat als zand er tussen komt? Dus, het zal wel nog even duren voor er goede vouwschermen komen die tenminste 4-5 jaar mee kunnen en Apple wilt het goed doen, want onze verwachtingen zijn hooggespannen en alle waar voor z’n geld, he. Tot die tijd is een ‘iPhone 9’ een welkome keuzemogelijkheid naast die grotere iPhones, me dunkt.

 3. Origineel geplaatst door JK
  Veel te laat. Niemand zit anno 2020 nog te wachten op een klein scherm. Misschien nog een paar miljoen gebruikers die verandering moeilijk vinden maar dan houdt het wel op. Laat Apple zich focussen op vouwbare schermen, dan los je het probleem echt op. Klein in je zak maar wel met voldoende scherm.

  Aannames. Omdat dat jouw voorkeur heeft?

 4. @Marko: inderdaad, zijn nog zoveel die graag een klein scherm willen.

  Daar zouden ze een keer een poll over moeten doen, wel nieuwsgierig naar.

  Zelfs dit formaat is nog tamelijk fors, maar velen vanaf de iPhone 6 zullen er wel blij mee zijn.

  Los van t formaat heb je het financiële plaatje, deze gaat mogelijk ( voorlopig) voorkomen dat velen naar Android over stappen.

  De prijzen van iPhone s zijn door t plafond geschoten en dat vinden velen niet leuk meer.

  De gemiddelde leeftijd van een iPhone is ook gestegen, wat logisch is met die prijzen.
  Dat alles lost opvouwbare iPhone niet op, alleen maar weer duurder.

 5. @Leo: Dat over die prijzen valt wel mee, mits je een iPhone 11 zou kopen en geen pro. Dan is de prijs niet tot nauwelijks hoger dan in de tijd van de iPhone 5s bijvoorbeeld.

  Vouwbare schermen lijken me helemaal verschrikkelijk, waarom een extra onderdeel dat makkelijk kapot kan?

 6. @Daan: ok weet prijzen van destijds niet, maar dan waren ze toen ook al te duur.
  Vind alleen dit soort extra toestellen enigszins betaalbaar.
  Keer Windows splinternieuwe voor iets van 100€ gehad, zijn hele andere prijzen en beviel prima, goede service ook

 7. @JK: Ik heb nu nog een iPhone 8 en ik zou heel graag een upgrade van de iPhone 8 willen zien met een moderne SoC. Verder ben ik ook aan een nieuwe telefoon toe nu de accu af begint te nemen. Dus ja een iPhone SE 2 / 9 is 100% wat ik graag zou willen. Gezien die grote iPhone 11 mij te groot is en ik die inkeping nog steeds lelijk vind.

  Verder is het formaat van een iPhone 8 ook groot genoeg.

 8. iPhone 8 veel te groot. Wil gewoon een SE met nieuwste processor. Gebruik wel een iPad als ik groter wil. Is een telefoon hè, geen koelkast die je de hele dag mee moet zeulen!!!

 9. Origineel geplaatst door JK
  Veel te laat. Niemand zit anno 2020 nog te wachten op een klein scherm. Misschien nog een paar miljoen gebruikers die verandering moeilijk vinden maar dan houdt het wel op. Laat Apple zich focussen op vouwbare schermen, dan los je het probleem echt op. Klein in je zak maar wel met voldoende scherm.

  Spreek voor jezelf aub. Ik ken genoeg mensen die een groot scherm niks vinden. Bovendien is de verwachtte prijs ook een pluspunt. Laat Apple bovendien nog maar even wachten met opvouwbare schermen. De huidige opvouwbare telefoons zijn nog verre van publieksrijp.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.