Wonderlust iPhone event 2023

De uitnodigingen zijn er: op deze datum kondigt Apple de iPhone 15 aan

Wanneer is de aankondiging van de iPhone 15, de dag waarop Apple weer nieuwe producten gaat onhullen? Apple heeft de datum van het iPhone-event van 2023 aangekondigd en de uitnodigingen verstuurd. Het is weer bijna zover!

Datum Apple’s iPhone-event van 2023 is officieel

De afgelopen weken gingen er al geruchten over wanneer de iPhone 15 aankondiging zou zijn. Apple houdt ieder jaar in september het jaarlijkse iPhone-event en het goede nieuws is dat dat deze keer niet anders is. Apple heeft zojuist laten weten dat op dinsdag 12 september 2023 om 19:00 Nederlandse tijd de presentatie van het iPhone-event gehouden wordt. Vanaf dat moment verschijnen Apple CEO Tim Cook en zijn collega’s op het scherm om de nieuwste aankondigingen te doen.

Net als de afgelopen jaren, is het ook nu weer een van tevoren opgenomen presentatie. Deze zal via een livestream door iedereen te volgen zijn, zodat je niets hoeft te missen van de aankondiging van de iPhone 15. Apple heeft zelf nog niet verklapt welke producten en aankondigingen er getoond worden, maar dat de iPhone 15-serie eraan komt is in ieder geval zo goed als zeker.

Wat gaat Apple aankondigen op 12 september?

Hoewel een groot deel van de presentatie naar verwachting in het teken zal staan van de iPhone 15-serie, verwachten we nog meer aankondigingen. Apple zal in ieder geval de Apple Watch Series 9 onthullen en vermoedelijk ook een nieuwe Apple Watch Ultra. Daarnaast horen we ook vanaf wanneer iOS 17 en de andere updates voor iedereen te downloaden zijn en zijn er misschien nog wat verrassingen. Er is een kans dat er bijvoorbeeld nog nieuwe AirPods (met usb-c) onthuld worden en wellicht nog een nieuwe iPad. Je leest er alles over in ons artikel met verwachtingen voor het iPhone 15-event van september.

Bekijk ook

Dit kun je verwachten van Apple's iPhone 15-event van vandaag

September is iPhone-maand. Vandaag onthult Apple tijdens het grootse iPhone-event van september de iPhone 15-serie, maar er komt nog veel meer aan. In deze vooruitblik lees je onze verwachtingen van Apple's iPhone 15-event.

Bekijk de uitnodiging van het iPhone-event van 2023

Zoals altijd heeft Apple ook weer een uitnodiging gemaakt voor het iPhone-event, waarop de datum van het event en het Apple-logo prijkt. Apple-fans (waaronder wijzelf) zullen er ongetwijfeld weer allerlei hints uit vissen. Af en toe geeft Apple een piepkleine hint naar een toekomstige functie of product. Zo bestond de uitnodiging van vorig jaar uit een sterrenhemel, verwijzend naar de functie om met de iPhone 14 via satelliet de hulpdiensten in te schakelen.

De slogan dit jaar is Wonderlust en de artwork bestaat uit een Apple-logo met zandachtig patroontje. Het lijkt alsof we daarin ook de kleuren van de toekomstige iPhones gaan zien, want in het geruchtencircuit werden kleuren als blauw en titaniumgrijs al genoemd als kleuren voor de iPhone 15 Pro.

Wil je meer lezen over de aanstaande aankondigingen, check dan deze artikelen:

Bekijk ook

Overzicht: deze iPhone 15-geruchten bleken te kloppen

DeiPhone 15 zijn aangekondigd en dat betekent dat we weten welke geruchten van de afgelopen tijd correct waren. We vertellen je welke iPhone 15 geruchten waar bleken te zijn en op welke punten de geruchtenlekkers compleet de plank missloegen.

Wat kun je van iCulture verwachten?

Bij iCulture volgen we alle ontwikkelingen uiteraard op de voet. Zodra het event op 12 september van start gaat, kun je alles via een livestream volgen. Ben je niet thuis of in de buurt van een computer? Al het nieuws lees je natuurlijk meteen op de website op je iPhone, iPad of Mac. Zet ook zeker de meldingen van iCulture aan om geen enkele aankondiging te missen!

Revisiegeschiedenis:

  • 2023 - 29 augustus: Artikel bijgewerkt en opnieuw gepubliceerd na aankondiging van de datum.
  • 2023 - 09 augustus: Toegevoegd dat de datum waarschijnlijk 12 september wordt.
  • 2023 - 06 augustus: Mark Gurman heeft een datum genoemd, we hebben het artikel daarom aangepast.

Actuele iPhone 15 Pro deals

iPhone 15

De iPhone 15 is het standaardmodel van de iPhones van 2023. De iPhone 15 heeft een 6,1-inch display, maar nu met Dynamic Island. Ook zijn er verbeteringen voor de camera, chip en andere extra functies en is het design vernieuwd met meer afgeronde hoeken en een matglazen achterkant. Bovendien is Lightning vervangen door usb-c. Ontdek de iPhone 15 abonnementen of oriƫnteer je op de iPhone 15 prijzen voor een los toestel. Lees ook onze review van de iPhone 15.

iPhone 15

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.