Archief voor '2023 iPhone'

iPhone 15 Pro line-up met kleuren

Dit zijn de Nederlandse prijzen van de iPhone 15-serie

De Nederlandse prijzen van de iPhone 15-serie zijn bekend. En er is goed nieuws: de iPhone 15-serie is goedkoper geworden! Lees hier alles over de exacte prijzen van de iPhone 15, iPhone 15 Pro en de andere modellen.

Tim Cook Wonderlust-logo

Apple-producten in 2023: dit heeft Apple allemaal uitgebracht

Welke producten heeft Apple in 2023 allemaal uitgebracht? In dit overzicht lees je precies wat er van Apple allemaal verschenen is dit jaar, lees je de belangrijkste details en welke producten doorgeschoven zijn naar volgend jaar.

iPhone 15 line-up met kleuren

iPhone 15 design: dit is het nieuwe uiterlijk

Apple heeft het design van de iPhone 15 (Pro) van een opfrisbeurt voorzien. De randen zijn minder hoekig en de behuizing van de Pro-modellen is van een ander materiaal gemaakt. We vertellen je alles wat je moet weten over het ontwerp van de iPhone 15-serie.

iPhone 15 geruchten mockup doosje

Overzicht: deze iPhone 15-geruchten bleken te kloppen

DeiPhone 15 zijn aangekondigd en dat betekent dat we weten welke geruchten van de afgelopen tijd correct waren. We vertellen je welke iPhone 15 geruchten waar bleken te zijn en op welke punten de geruchtenlekkers compleet de plank missloegen.

A17 Pro chip

Dit is de nieuwe A17 Pro-chip in de iPhone 15 Pro-modellen

De iPhone 15 Pro-modellen hebben een verbeterde chip gekregen, terwijl de gewone iPhone 15-modellen ook een kleine upgrade krijgen. Maar zijn ze daadwerkelijk sneller geworden in de benchmarks? En hoe zit het met het werkgeheugen?

iPhone 15 Pro en iPhone 15 vergelijken

iPhone 15 scherm: de smalste schermranden ooit

De iPhone 15-serie is vanaf 22 september verkrijgbaar. In dit artikel lees je alles over de schermen van de iPhone 15 en iPhone 15 Pro. Dunnere schermranden, ProMotion, helderheid en meer.

iphone-15-wallpaper-shot

Downloaden maar: de prachtige wallpapers van de iPhone 15-serie

Toe aan een mooie nieuwe wallpaper? Stel dan één van de prachtige achtergronden van de nieuwe iPhone 15 in. De iPhone 15 wallpapers zijn standaard voorgeïnstalleerd op de nieuwe toestellen, maar jij kunt ze nu al downloaden en op je iPhone gebruiken.