iPhone 13 Pro blauw

Reacties voor: Opslag in de iPhone 13 (Pro): dit zijn alle opties

Hoeveel opslag kun je kiezen in de iPhone 13? En hoeveel werkgeheugen zit er in de iPhone 13 Pro? Lees hier alles over opslagruimte en werkgeheugen van de iPhone 13-serie.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -
5 reacties
  1. Zo zeg €1950 euries voor de pro met de grootse opslag…😵‍💫😂

  2. @Ap: €1830,- valt mee, het is nog serieus geld maar voor dat geld heb je de iPhone 13 Pro Max met 1TB opslag. Maar maak je niet benauwd, ongeachte de prijs wordt ook dit weer een hit. Helemaal met een ProMotion scherm. Voor iedere situatie heb je de juiste camera op zak, en wat je ook moet beseffen dat hoop professionele camera het serieus moeilijk krijgen met deze iPhone.
    De camera kwaliteit als het nu overdag is en vooral ‘s nachts, van veraf of close up, het maakt niet uit. Totaal geen issue.

  3. @Lemco: Heb een canon eos R5 en een telefoon camera kan in de verste verte nog niet tippen aan dit toestel.

  4. Wellicht goed te vermelden; mkbhd benoemde dat de pro series 128 GB minder kan dan de grotere opslag versies. Deze kan prores video in full hd opslaan, terwijl de 256GB en hoger ook 4K kunnen opslaan. Kan een overweging zijn om om die reden een upgrade te kiezen.

  5. @Bart: Prijsverschilletje, 6 a 7K voor alleen een camera. En dan nog, jij sjouwde je een breuk met al die objectieven, terwijl de iPhone 13 veel sneller is met handelen, en voor iedere situatie een passende camera bij de hand hebt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.