iPhone 12 mini oplaaddock

‘iPhone 12 mini past niet op sommige oplaaddocks’

De iPhone 12 mini is minder geschikt voor draadloze opladers, omdat de bult van de camera in de weg zit.

iPhone 12 mini past niet op draadloze opladers

Mocht je plannen hebben om een iPhone 12 mini te kopen en ben je fan van draadloos opladen, dan is het tijd om eens goed naar je draadloze oplader te kijken. Sommige opladers hebben een steun die net iets te groot is, waardoor de camerabult voorkomt dat de iPhone goed tegen de lader leunt. Dit is vooral het probleem bij staande opladers en docks.

Dit probleem werd ontdekt door Matthew Panzarino, die al vroegtijdig een testexemplaar in handen kreeg voor de website TechCrunch. Zijn favoriete Anker-lader blijkt niet geschikt omdat de ruggesteun te hoog is.

iPhone 12 mini oplaaddock

Er zijn meerdere oplossingen. Zo zou je gebruik kunnen maken van een liggende oplaadplank, waarop je iPhone ook zijdelings kan liggen. Verder zou je de iPhone in horizontale houding tegen de lader kunnen zetten. Dit is een truc die we eerder al bij de AirPods hebben aangeraden.

Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor de MagSafe Charger die voor 45 euro verkrijgbaar is. Dit is een kleine magnetische schijf, die klein genoeg is om achterop je iPhone 12 mini te plakken, zonder dat de camera in de weg zit. Maar dat kost je wel weer extra geld, plus de kosten van een 20 Watt-adapter van 25 euro.

iPhone 12 met MagSafe Charger.

Lees meer over de iPhone 12 mini en bekijk de eerste reviews die inmiddels zijn verschenen. Ook vertellen we je wat een losse iPhone 12 mini kost en wat de providers vragen voor hun iPhone 12 mini abonnementen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2020, 18:25
Bron Bron Twitter
Categorie Accessoires
Onderwerpen draadloos opladen, iphone 12 mini, oplader
Device iPhone 12 mini

Actuele iPhone 12 mini deals

iPhone 12 mini

De iPhone 12 mini is de kleinste van alle nieuwe iPhones. De iPhone 12 mini heeft een 5,4-inch display en is qua fysiek formaat zelfs iets kleiner dan de iPhone SE 2020. De iPhone 12 mini heeft dezelfde specificaties als de iPhone 12: ondersteuning voor 5G, een nieuw design, een verbeterde dubbele camera en ondersteuning voor MagSafe. Met de A14-chip is deze iPhone supersnel. Lees meer over de iPhone 12 mini kopen, prijzen en nog veel meer.

iPhone 12 mini

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.