iOS 17 Update

Reacties voor: iOS 17.0.1 en iOS 16.7 beschikbaar: verbeterde beveiliging

Ook iPadOS 17.0.1 en 16.7 voor de iPad
Je zou misschien denken dat iOS 17.0 na een zomer lang testen wel een tijdje mee kan. Maar Apple denkt daar anders over: het is nu alweer tijd voor de eerste beveiligingsupdate. Apple heeft ook iOS 16.7 uitgebracht voor mensen die nog niet de overstap naar iOS 17 hebben gemaakt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Da’s snel.
    Had eigenlijk pas maandag verwacht… (week na de grote 17-update)

  2. Door deze update zijn woning accessoires nu ook in Stand-By modus te bedienen als het toestel vergrendeld is.

  3. Gisteren laatste update 17.01 nu ben ik mijn WiFi en 4/5 G signalering rechts bovenin kwijt. En het saldotegoed van de Apple store. Hier stond best veel op. Vervelend.

  4. @Bernard: Ik had gelezen dat de WiFi en 4/5G signalering weer wordt getoond na herstart.

  5. : @Marco: Dank je wel voor je reactie. Herstart hielp niet echt maar een harde reset wel. Kortom ben weer blij en ook het saldo is via Apple support weer hersteld.

  6. @Bernard: Opnieuw opstarten ?

  7. Ik had de hoop dat deze update mijn storage probleem zou oplossen, maar helaas.

    Ben ik de enige met het volgende probleem?
    Sinds de update naar iOS17 op mijn iPhone 12 mini 64GB krijg ik steeds meldingen dat mijn storage vol is. Voor de update had ik circa 15GB aan ruimte.
    Waar messages altijd ergens in het midden stond qua storage, neemt die nu opeens ruim 12GB in en staat die met kop en schouders bovenaan het lijstje. Ik ben begonnen deze op te schonen, maar ik vind het toch vreemd.

  8. Mijn 15 pro gaf bij het instellen aan dat er een update was en dat is nu versie 17.0.2

  9. Net een nieuwe Iphone 13 gekocht en bij de installatie moet eerst versie 17.01 geinstalleerd worden. Alleen duurt dit echt heel erg lang en heb ik het idee dat het steeds mislukt.. Iemand hier ervaring mee, of is dit gewoon een hele grote lange update? Ik kan mijn telefoon verder niet configureren voordat deze update gedaan is. Dus Help 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.