iCulture: Peilt

Reacties voor: iCulture peilt: naar welke aankondiging van Apple’s september-event kijk jij het meest uit?

Wij zijn benieuwd naar welke aankondiging van het september 2022-event jij het meest uit kijkt: is het de iPhone 14 of toch de Apple Watch Series 8? Of misschien wel iets heel anders? Laat het ons weten en stem op onze poll over Apple's september 2022-event.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. Ik sla dit jaar over. Ik heb vorig jaar een iPhone 13 Pro Max gekocht en een Apple Watch Series 7 4G. Dus dat is genoeg. Ik hoop alleen dat KPN onderhand die eens gaat ondersteunen.

  2. Mijn spaargeld wacht nog steeds op een iMac 27 inch, zou die dit jaar nog komen?

  3. iPhone 14 pro Max en de Watch 8 is alleen nog de vraag welke Watch

  4. Origineel geplaatst door Maurice Hollink
    Ik sla dit jaar over. Ik heb vorig jaar een iPhone 13 Pro Max gekocht en een Apple Watch Series 7 4G. Dus dat is genoeg. Ik hoop alleen dat KPN onderhand die eens gaat ondersteunen.

    Inderdaad. Al bijna een jaar geleden kondigd KPN ondersteuning voor multi SIM aan, maar nog steeds niets… Ze zijn wel eens sneller en vooriitstrevender geweest 🫤

  5. Wat mij betreft had de 14 Max weg gemogen en de mini terug.

    Ik kies dit jaar voor de 14 Pro. Heb een series 6 AW. Dus die gaat nog wel jaartje of 2-3 mee.

  6. @Maurice Hollink: ja ik heb nu ook een iPad mini, Watch 7 en iPhone 13.

  7. Wat zou het mooi zijn als  zijn aandeelhouders eens op het 2e of 3e plan zet en de echte liefhebbers op het eerste plan.lees alles wat goedkoper maken 😡.

  8. @Maurice Hollink: ik zit nu bij T-mobile met de eSIm. Ik denk erover om het eSIm abonnement op te zeggen. Het is 5 euro in de maand en maak er weinig gebruik van. Met 4G gaat de batterij van de Apple Watch tijdens een workout nog harder leeg. Ben trouwens nog steeds blij een Apple Watch 6 RVS grafiet te hebben gekocht. Geen krasje op behuizing en scherm. Dat was daarvoor met gewone Apple Watch wel anders.

  9. 10 maanden geleden heb ik de complete overstap van Android naar iOS gemaakt en ineens zowel de iPhone , AirPods, tv en home in huis gehaald voor de totale beleving . Eerlijk gezegd kan ik nu na 10 maanden zeggen niet te begrijpen waarom ik zolang heb vastgehouden aan Android . Voortgaande op alle leaks en verwachte verbeteringen van de 14 pro tegenover de 13 pro ben ik
    wel zinnes deze onmiddellijk bij presale aan te schaffen nu de iPhone 13 heel goed geprijsd staat bij overnamesites.

  10. Eindelijke Apple One Premier incl 2TB icloud en iFitness+

  11. De nieuwe Watch se al weet ik nog niet zeker of ik m koop. Maar ik wil graag naar 4g Watch, heb nu gewone se. Over twee maand is mijn abo voorbij en dan is er een nieuwe se de combi is mogelijk goed.

  12. Vooral benieuwd naar AppleTVOSs en de nieuwe iphone. Hopelijk ook nieuwe airpods pro

  13. Ik mis een luxe IPhone (14 pro Max) met een bijzondere uitstraling die sommige dure horloges ook hebben.
    Er is nog nooit over gesproken of geschreven en dat verbaasd mij. Wat ik bedoel zou een high seller worden.

    Ik zou dolgraag een IPhone kopen die een doorkijk (opengewerkte) achterwand hebben. Een IPhone waarbij je alle onderdelen kunt zien en zo de techniek hoe alles gebouwd is onder een kristalglas achterwand.
    Dit zie je ook veel bij high end horloges.
    Eigenlijk hoop ik dat er duizenden kopers zouden zijn die dit ook wel willen en hierdoor dan Apple warm maken voor dit idee. Graag hoor ik wat de IPhone fans hiervan vinden.

  14. iPhone 14 mini

  15. heb nu de 13 PM, en ik wacht op de 15 PM, daarin tegen ben ik wel toe aan nieuwe Airpods Pro en de nieuwe Apple Watch!

  16. Heb een 13 pro max en apple wat 7, dus nee die gaan nog prima een jaar of 2 mee sowieso.
    Ook grappig de 14 pro max een kleinere batterij gaat krijgen, dit zal niet voor slechtere accu duur zorgen zeggen ze. maar weten ondertussen allemaal de batterij van de 11 serie beter is van de 12 serie(waar zelfde mee gebeurt is).

    Ik ben wel benieuwd na de nieuwe AirPods pro, of ik perse nieuwe wil nee dat niet.
    Maar wel benieuwd wat ze erin verbeterd hebben ,alleen gezondheid functies toegevoegd of ook geluid misschien verbeterd wie zal het zeggen ?

    Verder ben ik wel toe aan een nieuwe Standard iPad, de 2018 die ik nu heb begint accu wel wat slechter te worden.
    Hij doet het verder nog prima hoor daar niet van, maar als er een nieuwe komt ruil ik hem wellicht wel in.

  17. @Reizigers: Die dingen zijn al duur genoeg, en je moet ze wel ik een hoesje stoppen. Het uiterlijk zie je dus amper!

  18. Eigenlijk niks. Mijn iPad Air 2019 voldoen nog maar ios 16 is nutteloos ervoor. Verder heb ik een m1 MacBook van het werk, een nieuwe update daarvoor voegt ook weinig toe in mijn workflow. Verder heb ik een Android telefoon .. ik wou dat ze iets van de AR bril lieten zien,p. Maar dat zou er nog wel niet in zitten,

  19. Origineel geplaatst door Reizigers
    Ik mis een luxe IPhone (14 pro Max) met een bijzondere uitstraling die sommige dure horloges ook hebben.

    Er is nog nooit over gesproken of geschreven en dat verbaasd mij. Wat ik bedoel zou een high seller worden.

    Ik zou dolgraag een IPhone kopen die een doorkijk (opengewerkte) achterwand hebben. Een IPhone waarbij je alle onderdelen kunt zien en zo de techniek hoe alles gebouwd is onder een kristalglas achterwand.

    Dit zie je ook veel bij high end horloges.

    Eigenlijk hoop ik dat er duizenden kopers zouden zijn die dit ook wel willen en hierdoor dan Apple warm maken voor dit idee. Graag hoor ik wat de IPhone fans hiervan vinden.

    Heb je toch ook hoesjes voor die dat effect kunnen nabootsen?

  20. @Reizigers: Apple ontwikkeld geen produkten voor duizende kopers, er worden miljoenen iphones per kwartaal verkocht. De huidige iphone is al duur genoeg en de meeste mensen doen er een hoesje opheen.

  21. @Rv: ja plus bij die horloges zijn er bewegende onderdelen en dat maakt het leuk in een iPhone beweegt niks, dus er is verder niks te zien

  22. Ik zit nu met een Xs Max en Watch Series 5 4G RVS, dus een upgrade naar 14 Pro Max en Watch Series Pro of 8 is wel een logische en nodige upgrade voor mij persoonlijk.

  23. Nu een XS Max en Apple Watch 4. Een nieuwe Max wil ik eigenlijk pas als deze eindelijk eens lichter wordt zoals de iphone 6 plus ooit was en always rotation mogelijk. Apple Watch voldoet nog goed. Mijn iPhone is wel megavol, dus dat zou een reden kunnen zijn voor een nieuwe, want op een of andere manier lukt het niet om ruimte te creëren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.