iCulture: Peilt

iCulture peilt: naar welke aankondiging van Apple’s september-event kijk jij het meest uit?

Wij zijn benieuwd naar welke aankondiging van het september 2022-event jij het meest uit kijkt: is het de iPhone 14 of toch de Apple Watch Series 8? Of misschien wel iets heel anders? Laat het ons weten en stem op onze poll over Apple's september 2022-event.

Poll Apple’s september 2022-event

Het aankomende Apple-event staat grotendeels in het teken van de iPhone 14-serie en de nieuwe Apple Watch-modellen. Dat lijkt bescheiden, maar met zeven nieuwe producten is er heel wat om naar uit te kijken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mogelijke andere extra aankondigingen, zoals de nieuwe AirPods Pro 2. Er is dus genoeg om naar uit te kijken voor het aankomende event. Maar naar welke aankondiging ben jij het meest benieuwd?

Met vier nieuwe iPhones en drie nieuwe Apple Watches is er veel om nieuwsgierig naar te worden. Bij de iPhones zijn vooral de twee Pro-modellen (iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max) het meest interessant, omdat daar de meeste veranderingen verwacht worden. En bij de Apple Watch zijn juist de Apple Watch Series 8 en de nieuwe Apple Watch Pro het meest interessant, omdat daar nieuwe functies aan toegevoegd worden. De Apple Watch SE 2022 wordt ook een interessant model voor een grote groep gebruikers, al zal dat model vooral bestaande functies krijgen die de voorganger nog niet had. Maar door het uitgebreide aanbod, is de kans groter dat er voor ieder wat wils tussen zit.

In ons uitgebreide artikel lees je welke aankondigingen tijdens het september 2022-event verwacht worden.

Bekijk ook

Verwachtingen Apple Event 7 september: wat gaat Apple naast de iPhone 14 nog meer onthullen?

Apple's aankomende september 2022-event staat grotendeels in het teken van de iPhone 14-serie, maar er komen nog meer aankondigingen aan. In deze vooruitblik lees je de meest uitgebreide verwachtingen van Apple's september 2022-event van vandaag.

Zoals je ziet focussen we in de poll alleen op aankondigingen waarvan de kans het grootst is dat ze voorbij komen. Nieuwe iPads en Macs verwachten we bijvoorbeeld pas later dit jaar, tijdens Apple’s mogelijke oktober 2022-event. Apple heeft bovendien nog meer producten voor 2022 op de planning en misschien komen er nog wat verrassingen zoals een nieuwe Apple TV. Is er iets anders waar je naar uitkijkt? Dan kun je dit ook in de poll aangeven. We horen dan in de reacties graag naar welke aankondiging jij dan het meest uitkijkt.

Bekijk ook

Overzicht: dit zijn de Apple-producten van 2022

Welke producten heeft Apple in 2022 uitgebracht? En komt er nog iets aan? We delen in grote lijnen onze verwachtingen voor de nieuwe Apple-producten voor de rest van 2022!

Apple Watch Ultra

De Apple Watch Ultra is de nieuwe 49mm Apple Watch, bedoeld voor actieve sporters. Het model is gemaakt van extra stevig titanium en heeft een aangepast design, dat beter bestand is tegen stoten en breuken. De vernieuwde Digital Crown en zijknop zijn makkelijker te bedienen (ook met handschoenen) en zitten samen verwerkt in een extra breed balkje. Aan de andere zijkant is een nieuwe programmeerbare Actieknop. Het scherm is plat en de behuizing steekt iets boven het display uit om deze te beschermen. De Apple Watch Ultra heeft ook exclusieve wijzerplaten en bandjes. Lees ook ons artikel over de Apple Watch kopen.

Apple Watch Ultra

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.