Google Tensor SoC

Reacties voor: Waarom Google Tensor goed nieuws is voor iPhone-gebruikers

Veel overeenkomsten met Apple’s Bionic-chip
Na Apple gaat ook Google een eigen smartphonechip ontwikkelen. Google Tensor zou al vier jaar in ontwikkeling zijn en zal in de aanstaande Google Pixel-toestellen te vinden zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Het spijt mij maar niets van Google is goed nieuws!!

  2. Voor de iPhone (4s was mijn eerste) had ik jaren lang een Pixel telefoon. Door werk heb ik naast mijn eerste iPhones ook nog Pixel telefoons gehad. Altijd de nieuwste. Pixels waren toen al erg fijne telefoons, al werden ze gezien als goede Developer telefoons. Ze hadden altijd iets unieks.

    Alleen kwa prestaties in snelheid en camera gingen ze vaak niet mee met de top. De iPhone deed dat ook niet, dus je zou denken dat ze dan redelijk gelijkwaardig moeten zijn. Toch merkte ik dat de iPhone na een jaar niet langzamer was geworden en de batterij niet significant minder. Dat was bij de Pixel wel anders, je merkte het in de loop van het jaar trager worden en de batterij ging snel minder lang mee.

    Dit was voor mij een van de redenen om bij de iPhone te blijven en tot de dag van vandaag nog geen behoefte gehad om terug te gaan. Overigens ook niet naar een ander Android merk, de Pixel met stock Android was wel echt een verademing tov andere Android telefoons.

  3. Goed idee van Samsung,
    Maar ik blijf voor altijd bij Apple, vindt iOS net wat fijner werken

  4. Als ik ooit nog voor Android zou gaan dan zou ik uitsluitend een Pixel nemen maar na 4 iPhone toestellen denk ik niet dat dit nog zal gaan gebeuren. Per slot ben ik ook niet overgegaan naar IOS vanwege de snellere processor van Apple. Zoiets is hooguit meegenomen. Voor mij is een processor nooit het zwaarst wegend argument om een toestel aan te schaffen, wel het platform. Daarnaast zou een sneller werkende processor voor Android absoluut geen zekerheid zijn dat het toestel daarmee ook daadwerkelijk sneller werkt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.