EufyCam 2 camera in donker.

HomeKit Secure Video-update voor EufyCam 2/2c komt half april

Heb je de EufyCam 2 thuis staan, dan zou het zomaar kunnen dat deze binnen geschikt is voor HomeKit Secure Video. De beta-update die HomeKit Secure Video aan de EufyCam 2 toevoegt, is nu uitgerold naar de eerste gebruikers. De publieke update komt echter iets later: half april.

Update 3 april 2020: De uitrol van HomeKit Secure Video voor de EufyCam 2 en 2C is uitgesteld, heeft Anker laten weten. Eerder kwam de betaversie al beschikbaar, wat bij een aantal gebruikers problemen opleverde. De publieke versie komt nu iets later: niet op 1 april maar halverwege de maand. De engineers van het bedrijf hebben dan meer tijd om de laatste aanpassingen te doen.

Eufycam 2 outdoor

Hieronder volgt ons oorspronkelijke artikel van 17 maart.

Afgelopen najaar kondigde Anker, bekend van onder andere de vele powerbanks, de EufyCam 2 aan. Het bedrijf had al ervaring met camera’s en voor de EufyCam 2 werd ondersteuning voor HomeKit en HomeKit Secure Video beloofd. Laatstgenoemde wordt nu langzaamaan uitgerold naar gebruikers van de camera, zo ontdekte iMore.

EufyCam 2 HomeKit Secure Video-update uitgerold

Het gaat om versienummer 2.5.9 (Subsystem versie 1.0.64.20200227) die de ondersteuning toegevoegd heeft. Zie je de update of de toegevoegde functies nog niet, dan moet je mogelijk nog even geduld hebben. Dankzij HomeKit Secure Video kun je beelden live bekijken en opslaan om later terug te kijken. Je kan kiezen uit meerdere instellingen, bijvoorbeeld alleen streamen als je thuis bent en opnemen als je de deur uit bent. Wel heb je minimaal 200GB iCloud-opslag nodig om Secure Video te kunnen gebruiken.

De EufyCam 2 is een volledig draadloze camera met een batterijduur van een jaar. De camera filmt in 1080p HD-kwaliteit en heeft een sensor voor nachtzicht. Ook is de camera waterbestendig met een IP67-rating, waardoor je hem ook buiten kan gebruiken. De camera vereist zelf geen abonnement, waardoor je hem ook zonder extra kosten kan gebruiken.

Een set van twee camera’s en een hub kost zo’n €350. Extra losse camera’s ter uitbreiding zijn verkrijgbaar voor zo’n €200.

Bekijk ook ons overzicht van de beste HomeKit-camera’s.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2020, 11:08
Bron Bron iMore
Categorie Achtergrond
Onderwerpen beveiligingscamera, homekit

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.