Apple Watch Series 7 in groen

Gerucht: ‘Apple Watch Series 7 krijgt nieuw plat design, komt ook in het groen’

De Apple Watch Series 7 krijgt platte zijkanten en komt in een nieuwe, groene kleur. Dat zegt geruchtenlekker Jon Prosser in een podcast.

Vorig jaar kondigde analist Ming-Chi Kuo al aan dat de Apple Watch in 2021 een redesign gaat krijgen. Het was toen wat onduidelijk om wat voor ontwerp het precies zou gaan. Nu geeft geruchtenlekker Jon Prosser meer duidelijkheid. Volgens hem gaat het om een ontwerp met platte zijkanten, vergelijkbaar met recente andere redesigns bij de iPhone en iPad. Zit jij op dit design van de Apple Watch Series 7 te wachten?

‘Apple Watch Series 7 krijgt nieuw design met platte zijkanten’

Prosser bespreekt het gerucht in de Genius Bar-podcast, samen met collega Sam Kohl. De twee beweren het ontwerp al gezien te hebben en zeggen onder de indruk te zijn. Je moet bij dit ontwerp van de Apple Watch Series 7 denken aan een platter ontwerp, maar de wijziging is subtieler dan bij bijvoorbeeld de iPhone 12 en de meest recente iPads. Ze vergelijken het ontwerp zelfs met de nieuwe M1 iMac.

Apple Watch Series 7 in groen

Ze spreken ook van een nieuwe kleur, namelijk groen. De kleur zou overeen komen met de groene kleur van de huidige AirPods Max. Apple gebruikt de laatste tijd steeds meer kleur voor haar producten. Zo verschijnt de iMac in maar liefst zeven verschillende kleuren. Of naast groen de Apple Watch Series 7 ook nog in veel andere kleuren beschikbaar komt, is nog niet duidelijk. Momenteel kun je bij aluminium kiezen uit spacegrijs, zilver, goud, rood en blauw.

Wil je meer weten over de aankomende Apple Watch, lees dan onze Apple Watch Series 7 uitleg. Check ook onze eerdere vooruitblik op de Apple Watch van 2021.

Afbeelding groene watch via AppleTrack.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2021, 17:04
Bron Bron AppleTrack
Via Via 9to5Mac
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen apple watch, apple watch series 7
Device Apple Watch Series 7
38 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.