Catalyst waterproof Apple Watch case

Gerucht: ‘Apple overweegt extra stevige Apple Watch voor extreme sporten’

Geen case meer nodig
Apple zou een speciaal model van de Apple Watch overwegen met een behuizing die beter bestand is tegen ruige omgevingen, bijvoorbeeld bij extreme sporten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft de Apple Watch de afgelopen jaren telkens vernieuwd op het gebied gezondheid en sport. Er kwamen nieuwe gezondheidsfuncties bij en dankzij de waterbestendigheid kun je er ook mee zwemmen. Maar Apple zou nu een speciaal model overwegen voor extreme sporten, door een extra robuuste Apple Watch uit te brengen, zo meldt Bloomberg.

‘Extra robuuste Apple Watch voor extreme sporten in ontwikkeling’

Met het nieuwe model zou Apple zich willen richten op actieve wandelaars, atleten en andere sporters die de Apple Watch willen dragen in ruigere omgevingen. Andere fabrikanten zoals Casio hebben al speciale modellen voor dergelijke activiteiten en Apple zou dit nu ook overwegen met de Apple Watch. Het zou gaan om een extra model, net zoals je nu al de Nike-versie hebt. Het nieuwe model zou een andere behuizing krijgen.

Aan de binnenkant is deze speciale Apple Watch hetzelfde als de andere modellen, maar een andere behuizing zorgt ervoor dat hij beter tegen een stootje kan. Er wordt gesproken over bijvoorbeeld een rubberen kast, die minder kwetsbaar is voor schade. Intern zou dit project bij Apple door het leven gaan als Explorer Edition. Het is nog niet duidelijk of dit model er ook echt gaat komen. Als Apple dit model uit gaat brengen, hoeven we hem op zijn vroegst eind 2021 of 2022 te verwachten.

Je kan je huidige Apple Watch nu ook al extra stevig maken door een Apple Watch case te gebruiken.

Bekijk ook

Met deze Apple Watch-cases ga je zonder risico naar het strand

De Apple Watch is waterdicht genoeg om mee te zwemmen. Maar als je krassen en barsten in het scherm wilt voorkomen kun je zorgen voor nog wat extra bescherming. Met een Apple Watch case is je dure horloge goed beschermd op het strand en in het water. Dit zijn de beste aanbieders.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.