Archief voor 'Accessoires'

Apple-accessoires: zo doet je dat!

Je leest hier startgidsen die wat dieper ingaan op Apple accessoires. Ontdek hoe bepaalde Apple-accessoires werken, wat de beste accessoires rondom een bepaald thema zijn en hoe iPhone-accessoiresjouw leven eenvoudiger kunnen maken. Geschikt voor beginners en gevorderden.

FineWoven hoesje voor iPhone

Wat is FineWoven en hoe duurzaam is het?

Apple heeft voor de iPhone 15-serie een nieuw materiaal geïntroduceerd: FineWoven. Wat is dit precies? Is het gemaakt van textiel of van plastic? En hoe duurzaam is het? We vertellen alles wat er tot nu toe bekend is over FineWoven.

iPhone SE hoesje Twelve South

Mooie hoesjes voor je iPhone SE 2022

Welke mooie hoesjes voor de iPhone SE 2022 zijn er zoal? Apple heeft eigen hoesjes uitgebracht, maar er zijn ook andere fabrikanten met beschermende cases. Sterker nog, het aanbod is misschien groter dan je denkt. Heeft jouw iPhone SE extra bescherming nodig? Dan vind je hier de beste hoesjes!

Logitech Desk Mat

De beste bureaumatten voor je Mac

Bescherm je bureau met een bureaumat. Of je nu gamer bent of een stijlvol opgeruimd bureau wil; er is keuze genoeg uit verschillende afmetingen, merken en materialen. Wij hebben een paar kwalitatief goede bureaumatten voor je op een rijtje gezet.

Apple batterijhoes

Dit zijn de beste batterijhoezen voor de iPhone 15 (en eerder)

Je denkt misschien dat er geen batterijhoezen meer voor de iPhone worden gemaakt, maar dat is een misverstand! Er zijn nog steeds iPhone-hoesjes verkrijgbaar waar de batterij al is ingebouwd, zelfs voor de nieuwste iPhone-modellen! Zo zit je nooit met een lege batterij.

Xtorm Titan powerbank

De beste powerbanks voor iPhone, iPad en MacBook

Er zijn talloze powerbanks waarmee je je iPhone of iPad kunt opladen. De extra zware varianten zijn zelfs geschikt voor je MacBook. In deze gids bespreken we enkele goede powerbanks voor onderweg, vakantie en festivals, waarmee je nooit meer met een lege accu zit. Zorg dat je altijd een reservebatterij bij je hebt!

BenQ SW321C monitor

Extern scherm voor je MacBook: de beste monitoren voor thuiswerkers

Thuiswerken is prettiger met een extern scherm of monitor naast je MacBook. In deze gids leggen we je de voordelen van een extern scherm uit en laten we weten waar je op moet letten bij de aankoop. We vertellen je ook bij welke merken je het beste terecht kunt als je een extern scherm voor je MacBook zoekt.

Linksys Velop router wit

Deze HomeKit-routers zijn momenteel verkrijgbaar

Met een HomeKit-router heb je volledige controle over je smart home-accessoires en ben je veiliger. Ook ligt nadruk op het verbeteren van je privacy. Niet elke router is geschikt. Ontdek wat je nodig hebt voor Apple's HomeKit Secure Router-functies en hoe het werkt!

Sony WH1000XM5

AirPods Max alternatieven in 2024: ben je beter af met Bose of Sony?

De AirPods Max zijn dé luxe hoofdtelefoon die je als Apple-gebruiker moet hebben. Maar gezien de prijs en de geboden functies is het misschien niet de beste keuze voor iedereen. Kun je bij andere merken zoals Sony of Bose minstens dezelfde kwaliteit hoofdtelefoon voor een lagere prijs vinden? Dit zijn de beste alternatieven voor AirPods Max!

Powerbank kopen en kiezen

Hierop moet je letten bij een powerbank kopen

Powerbanks zijn er in vele soorten en maten. Waarop moet je letten bij het kopen van zo'n powerbank? We kijken niet alleen naar capaciteit, maar ook naar aansluitingen en gewicht.

Belkin autohouder

Autohouders voor je iPhone: met deze rij je veilig in het verkeer

Ga je op een lange roadtrip of rijd je dagelijks van huis naar werk? In beide gevallen is een goede autohouder voor de iPhone onmisbaar. Zo rijd je handsfree en kun je toch nog goed het scherm aflezen. Er is veel keuze, maar met deze round-up helpen we je op weg!