Apple Watch Activiteit ringen voltooid.

Zo bekijk je het activiteiten-weekoverzicht op je Apple Watch

Wil je het weekoverzicht van de Activiteit-app zien op de Apple Watch? Op elk moment kun je dit opvragen, zo leggen we uit in deze tip.

Als je fanatiek de drie activiteitenringen op je Apple Watch vult, wil je natuurlijk regelmatig weten hoe je ervoor staat met je wekelijkse doelen. Gelukkig kun je op ieder moment je weekoverzicht opvragen in de Activiteit-app, zodat je weet of je een beetje op schema ligt. Zo bekijk je snel je caloriegemiddelde, aantal stappen in de week en nog veel meer in het Apple Watch weekoverzicht.

Normaal gesproken presenteert de Apple Watch iedere maandag een weekoverzicht met je prestaties van afgelopen week. Handig om te zien of je genoeg beweging krijgt, maar als je op een ander moment gedurende de week wilt weten of je wel genoeg gesport hebt, kun je dat ook opvragen.

Weekoverzicht Apple Watch opvragen

Volg onderstaande stappen om op ieder moment het weekoverzicht op te vragen:

  1. Open de Activiteit-app op de Apple Watch
  2. Druk stevig op het scherm met Force Touch om twee menu-opties te laten verschijnen: Weekoverzicht en Wijzig bewegingsdoel
  3. Hier kun je zien hoe je weekdoel van deze week ervoor staat.

Weekoverzicht activiteiten op Apple Watch.

In dit Apple Watch weekoverzicht zie je niet alleen op welke dagen je je bewegingsdoel gehaald hebt, want je krijgt nog veel meer informatie:

  • Totaal aantal calorieën
  • Caloriegemiddelde
  • Totaal aantal stappen
  • Afgelegde afstand
  • Aantal trappen gelopen
  • Actieve tijd in minuten

Zoals je in de screenshots ziet, kan je hier ook je bewegingsdoel van je Apple Watch wijzigen. In onze aparte tip lees je daar meer over.

Wil je gedurende de week bijhouden hoe je ervoor staat? Een andere optie naast het weekoverzicht van je activiteiten is het toevoegen van je activiteitenringen op je wijzerplaat. Je ziet dan met één blik of je nog wat meer moet bewegen. Vind je dat de metingen niet echt kloppen? Dan is het misschien tijd om je Apple Watch te kalibreren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt december 2019
Categorie Apple Watch
Onderwerpen activiteit, apple watch, gezondheid