Apple Watch Activiteit ringen voltooid.

Zo bekijk je het activiteiten-weekoverzicht op je Apple Watch

Wil je het weekoverzicht van de Activiteiten-app zien op de Apple Watch? Op elk moment kun je dit opvragen, zo leggen we uit in deze tip.

Als je fanatiek de drie activiteitenringen op je Apple Watch vult, wil je natuurlijk regelmatig weten hoe je ervoor staat met je wekelijkse doelen. Gelukkig kun je op ieder moment je weekoverzicht opvragen in de Activiteit-app, zodat je weet of je een beetje op schema ligt. Hoe dat werkt lees je in deze tip.

Normaal gesproken presenteert de Apple Watch iedere maandag een weekoverzicht met je prestaties van afgelopen week. Handig om te zien of je genoeg beweging krijgt, maar als je op een ander moment gedurende de week wilt weten of je wel genoeg gesport hebt, kun je dat ook opvragen.

Weekoverzicht Apple Watch opvragen

Volg onderstaande stappen om op ieder moment het weekoverzicht op te vragen:

  1. Open de Activiteit-app op de Apple Watch
  2. Druk stevig op het scherm met Force Touch om twee menu-opties te laten verschijnen: Weekoverzicht en Wijzig Bewegingsdoel
  3. Hier kun je zien hoe je weekdoel van deze week ervoor staat.

Apple Watch Activiteit weekoverzicht.

Zoals je ziet kan je hier ook je bewegingsdoel van je Apple Watch wijzigen. In onze aparte tip lees je daar meer over.

Wil je gedurende de week bijhouden hoe je ervoor staat? Dan is het handig om de activiteitenringen op je wijzerplaat te zetten, zodat je met één blik ziet of je nog wat meer moet bewegen. Vind je dat de metingen niet echt kloppen? Dan is het misschien tijd om je Apple Watch te kalibreren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt december 2018
Categorie Apple Watch
Onderwerpen activiteit, apple watch, gezondheid