Archief voor 'Apple Watch'

Fietsen met Apple Watch: weergave op iPhone in iOS 17

Apple Watch als fietscomputer: zo kun je vermogensmeters koppelen en meer

Dankzij watchOS 10 kun je je Apple Watch koppelen met een vermogensmeter, snelheidsmeter of trapfrequentiesensor. Zo worden de metingen van je fietsworkouts nog nauwkeuriger. Daarmee wordt de Apple Watch in combinatie met de iPhone een soort fietscomputer. Je kunt zelfs alle gegevens van je iPhone aflezen, tijdens het fietsen.

Apple Watch Nauwkeurige start bij workout

Met Nauwkeurige start begint je Apple Watch-workout altijd op tijd

Ken je dat? Je start een workout op je Apple Watch, maar voordat je echt van start gaat moet je nog je veters beter strikken of je fiets van het slot doen. Daardoor kloppen de workoutgegevens niet helemaal. Met de functie Nauwkeurige start op de Apple Watch Ultra gaat de teller pas lopen als je daadwerkelijk in beweging komt.

Apple Watch gebruiken tijdens het sporten

De stappenteller op de Apple Watch gebruiken

De Apple Watch heeft een ingebouwde stappenteller. Hiermee wordt extra nauwkeurig bijgehouden hoeveel stappen je gedurende de dag zet. Hoe gebruik je deze stappenteller? Je leest het in deze tip.

Apple Store met Apple Watch kopen

Apple Watch-bandje te groot of te klein: 5 passende oplossingen

Zit jouw Apple Watch horlogebandje te krap, omdat je grote polsen hebt? Dan hebben we 5 oplossingen om toch de Apple Watch te kunnen dragen. Speciale bandjes voor grote polsen, aanpassingen en een grotere maat horlogekast zijn de oplossing. Plus een bonustip voor mensen die juist heel slanke polsen hebben.

Apple Watch Series 6 met wit bandje

Apple Watch inruilen bij Apple: dit krijg je ervoor

Wil je een nieuwe Apple Watch en heb je geen zin om jouw exemplaar tweedehands te verkopen, dan kun je je kleinood ook inruilen bij Apple. Je krijgt dan een tegoedbon die je kunt inwisselen bij aankoop van een nieuwe. Maar wat krijg je ervoor?