Apple HomePod 2023

Reacties voor: YouTube Music nu als standaard muziekdienst op HomePod in te stellen

YouTube Music is nu als standaard muziekdienst op de HomePod in te stellen. Daardoor kan je de muziekdienst rechtstreeks op de HomePod bedienen en Siri vragen om nummers af te spelen, zonder dat je AirPlay nodig hebt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Gunstig apple music opzeggen als youtube muziek ermee werkt
    Handig

  2. Ik kijk uit naar verbeteringen al kan youtube me gestolen worden door de vele reclames.

    Hopelijk zitten er ook verbeteringen bij die het telkens stoppen van de muziek( Tunein radio) verhelpen. Herkent iemand dit en is er een oplossing (los van resetten etc)?

  3. Origineel geplaatst door Victor

    Ik kijk uit naar verbeteringen al kan youtube me gestolen worden door de vele reclames.

    Dat ligt aan TuneIn en/of de zender die je luistert. Ik heb hetzelfde namelijk op mijn Sonos. Bij Sonos overgestapt naar myTuner Radio, maar volgens mij heeft de Homepod dit niet. Maar ook ik heb nog steeds last van uitval. Voornamelijk bij NPO Radio 2

  4. (Red.) Deze functie is nu officieel. We hebben het artikel daarom bijgewerkt.

  5. Heel fijn. Ik als fervent YouTube gebruiker ben erg bij met YouTube Premium. Voor €11,99 heb je YouTube en YouTube Muziek zonder reclame. YouTube Music is erg vooruit gegaan, en de app is ook goed geworden.
    Nu ook de HomePod ondersteuning er is wordt het nog beter.

  6. Ik heb vanmiddag YouTube mijn standaard muziekdienst op de HomePod gemaakt. Het werkt echter voor geen meter wanneer je Siri in het Nederlands gebruikt. Wanneer je vraagt om een Engelstalig nummer van een band met Engelse naam krijg je negen van de tien keer verkeerde muziek terug. Schakel je Siri naar Engelstalig dan gaat het wel goed. Jammer!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.