Uitnodiging Apple's iPhone-event van 2020 in augmented reality.

Praat mee: bespreek hier de aankondigingen van Apple’s iPhone-event

Er komt vanavond weer een nieuw Apple-event, dus het discussiëren barst ook weer los! In deze Praat mee over Apple's oktober 2020-event kun je alle aankondigingen bespreken met andere Apple-fans.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

We hebben er iets langer op moeten wachten dan normaal, maar vanavond is het eindelijk tijd voor het iPhone-event van 2020. We weten dan eindelijk hoe de iPhone 12 en de andere toestellen eruit zien en welke producten Apple nog meer binnenkort gaat uitbrengen. Genoeg om over te discussiëren dus! In deze Praat mee kun je je last-minute wensen uitspreken en delen wat je van de aankondigingen vindt.

Praat mee: Apple’s oktober-event

Het event gaat om 19:00 vanavond van start. Apple presenteert tijdens de online show meerdere nieuwe producten. Dit zijn in het kort de verwachtingen:

Lees ook onze uitgebreide verwachtingen op het iPhone 12-event.

Ben jij van plan om één van deze producten op korte termijn aan te schaffen? Of is er nog iets anders waar je op hoopt? Laat het ons weten in de reacties!

Kijk mee vanaf 19:00 vanavond
Om stipt 19:00 begint Apple’s keynote over de iPhone 12 en meer. In een van tevoren opgenomen video volgen de aankondigingen elkaar in rap tempo op. Je kan zelf de livestream van het Apple-event kijken op al je Apple-apparaten, maar ook Windows-pc, smart-tv en meer.

In onze hub van het iPhone 12-event lees je alles wat je moet weten. We houden hier tijdens het event ook de liveblog bij en delen de linkjes naar alle artikelen met de aankondigingen. Naderhand lees je hier ook de samenvatting en kijk je het event op je gemak terug.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone 12 deals

iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max is de grootste iPhone van dit moment. Het is de opvolger van de iPhone 11 Pro Max. Dit nieuwe model voor professionals heeft een groter 6,7-inch display, ondersteuning voor 5G, een nieuw design met vlakke zijkanten en komt in vier nieuwe kleuren. Dit toestel heeft de beste camera van dit moment, inclusief een LiDAR Scanner. Lees hier alles over de iPhone 12 Pro Max kopen, prijzen, functies en meer.

iPhone 12 Pro Max
84 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.