Praat mee: bespreek hier de aankondigingen van Apple’s iPhone-event

Er komt vanavond weer een nieuw Apple-event, dus het discussiëren barst ook weer los! In deze Praat mee over Apple's oktober 2020-event kun je alle aankondigingen bespreken met andere Apple-fans.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

We hebben er iets langer op moeten wachten dan normaal, maar vanavond is het eindelijk tijd voor het iPhone-event van 2020. We weten dan eindelijk hoe de iPhone 12 en de andere toestellen eruit zien en welke producten Apple nog meer binnenkort gaat uitbrengen. Genoeg om over te discussiëren dus! In deze Praat mee kun je je last-minute wensen uitspreken en delen wat je van de aankondigingen vindt.

Praat mee: Apple’s oktober-event

Het event gaat om 19:00 vanavond van start. Apple presenteert tijdens de online show meerdere nieuwe producten. Dit zijn in het kort de verwachtingen:

Lees ook onze uitgebreide verwachtingen op het iPhone 12-event.

Bekijk ook

iPhone 12-event: dit verwachten we van Apple's oktober-event

Wat zijn de verwachtingen van Apple's iPhone 12-event van oktober 2020? In dit artikel lees je welke aankondigingen we verwachten, zoals de iPhone 12 en meer.

Ben jij van plan om één van deze producten op korte termijn aan te schaffen? Of is er nog iets anders waar je op hoopt? Laat het ons weten in de reacties!

Kijk mee vanaf 19:00 vanavond
Om stipt 19:00 begint Apple’s keynote over de iPhone 12 en meer. In een van tevoren opgenomen video volgen de aankondigingen elkaar in rap tempo op. Je kan zelf de livestream van het Apple-event kijken op al je Apple-apparaten, maar ook Windows-pc, smart-tv en meer.

Bekijk ook

Zo kijk je op 10 juni de livestream van Apple's WWDC-event

Wil jij de livestream van de WWDC 2024-keynote op maandag 10 juni volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

In onze hub van het iPhone 12-event lees je alles wat je moet weten. We houden hier tijdens het event ook de liveblog bij en delen de linkjes naar alle artikelen met de aankondigingen. Naderhand lees je hier ook de samenvatting en kijk je het event op je gemak terug.

Bekijk ook

Round-up: samenvatting met alle aankondigingen van het iPhone 12-event

Het iPhone 12-event is achter de rug! Apple heeft weer een aantal interessante aankondigingen gedaan. In deze round-up lees je de complete samenvatting van Apple's iPhone event van 2020. Van de iPhone 12 mini tot de HomePod mini en de iPhone 12 Pro Max: dit zijn de aankondigingen!

Actuele iPhone 12 deals

iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max was het grootste toestel van najaar 2020. Het is de opvolger van de iPhone 11 Pro Max maar met een groter 6,7-inch display, ondersteuning voor 5G en een nieuw design met vlakke zijkanten. Dit toestel had de meest uitgebreide camera van de 2020-serie, inclusief een LiDAR scanner voor betere 3D-dieptemeting. Lees ook onze iPhone 12 Pro Max review. Dit model is opgevolgd door de iPhone 13 Pro Max.

iPhone 12 Pro Max

Reacties: 84 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.