MacBook Air M3 2024 in 13-inch en 15-inch

Praat mee: wat vind jij van Apple’s maart 2024-aankondigingen?

Apple's eerste productaankondiging van maart 2024 is een feit. Wat vind jij van Apple's nieuwste aanwinst? In deze Praat mee kun je discussiëren over de nieuwste aankondigingen van maart 2024.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Maart is traditiegetrouw een maand waarin Apple allerlei aankondigingen doet en software-updates uitbrengt. En dat is in 2024 niet anders. Niet via een geheel eigen event, maar gewoon meteen met persberichten werden de nieuwste Apple-producten van maart 2024 aangekondigd. En op deze pagina kun je daar alles over kwijt: ben je blij met de aankondigingen of had je toch op iets anders gehoopt?

Praat mee Apple’s maart 2024 aankondigingen

Inmiddels zit Apple’s eerste aankondiging erop en Apple trapt het rustig af met een nieuwe M3 MacBook Air en nieuwe hoesjes en bandjes:

Bekijk ook

Nieuwste M3 MacBook Air: snellere chip, betere specs

De M3 MacBook Air in 13- en 15-inch is Apple's nieuwste model van 2024. Apple belooft betere prestaties met dit nieuwe M3-model ten opzichte van de M2-variant. Lees hier alles over deze nieuwe MacBook Air en de vorige generaties.

Deze producten worden ook nog verwacht, later deze maand:

Nadat 2023 een vrij stil jaar was voor de iPad, lijkt het er dus op dat Apple deze maand flink uit gaat pakken met de iPads. Maar Apple trapt dus af met de nieuwe M3 MacBook Air, die een snellere chip en betere specs heeft in hetzelfde vertrouwde jasje. Genoeg dus om over te discussiëren, dus laat in de reacties vooral weten wat je van deze aankondigingen vindt.

Deze Apple-aankondigingen van maart 2024 zijn de eerste van het jaar als het gaat om nieuwe producten. Eerder dit jaar werd in de VS wel de Vision Pro uitgebracht, maar die werd al in juni 2023 aangekondigd. En over juni gesproken: aankomende juni is naar verwachting het eerste Apple-event van het jaar, als de jaarlijkse WWDC gehouden wordt. Er worden voor die tijd geen andere events verwacht. Check ook ons artikel voor een overzicht van Apple-events van 2024.

Bekijk ook

Dit zijn de Apple-events die we in 2024 verwachten

Het lijkt erop dat 2024 een druk jaar wordt als het gaat om Apple-events. In dit artikel vind je een overzicht van alle Apple-events die we in 2024 verwachten. En de eerst zou zomaar al snel kunnen komen!

MacBook Air

De MacBook Air is Apple's lichtste en meest compacte MacBook uit de line-up. De MacBook Air kenmerkt zich door het dunne design en het lichte gewicht. De meest actuele modellen zijn de MacBook Air 13- en 15-inch met Apple's M3-chip (begin 2024). Het schermformaat van 13-inch zit al jarenlang in het assortiment bij Apple en in juni 2023 kwam er een 15-inch variant bij. De MacBook Air is ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een snelle en compacte laptop. Hij is beschikbaar in vier kleuren en opslagcapaciteiten en heeft een Magic Keyboard met Touch ID-sensor. Alles over de MacBook Air, de MacBook kopen en MacBooks vergelijken lees je hier.

MacBook Air

Reacties: 9 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.