Nanoleaf Hexagon: slaapkamer

Nanoleaf Hexagon: zeskantige lichtpanelen verkrijgbaar vanaf 30 juni

Nanoleaf gaat binnenkort de Nanoleaf Hexagon verkopen. De zeskantige lichtpanelen werden al in januari 2019 aangekondigd en kunnen binnenkort bij jou aan de muur hangen.

Nanoleaf heeft een e-mail naar klanten gestuurd, waarin ze de datum en prijzen van de Hexago-lichtpanelen bekendmaken. Vanaf 30 juni liggen ze in de winkel, maar je kunt ze nu al bestellen via de website van het bedrijf. Omdat het een Canadees bedrijf is kan het zin hebben om toch nog even te wachten, om niet met hoge invoerkosten opgescheept te worden. Vroege vogels betalen $180 voor een starterkit met 9 panelen. Je kunt ook kiezen voor 15 panelen voor $272 of voor 21 panelen met een prijs van $350. Dit is 10% korting op de uiteindelijke winkelprijs. Verder laat de e-mail aan klanten doorschemeren dat er nog meer vormen voor de lichtpanelen aankomen, als onderdeel van Connect+.

Nanoleaf Hexagon met Connect+

De nieuwe zeshoekige vormen zijn ontworpen met de Connect+ technologie. Dit moet het mogelijk maken om ook in de toekomst nieuwe vormen toe te voegen, die dan ook zullen passen. Het logo Connect+ maakt duidelijk of een bepaalde tegel hier geschikt voor is. Nanoleaf begon met driehoekige vormen en bracht daarna vierkante vormen uit onder de naam ‘Canvas’. De originele driehoekige Nanoleaf ‘Aurora’-panelen zouden wel moeten werken met Connect+, maar voor Canvas is dat nog onzeker.

Nanoleaf Hexagon: werkkamer

Afgeronde hoeken
De Hexagon’s zijn uiteraard wel geschikt voor Connect+. Ze werden in januari 2019 aangekondigd en eerder dit jaar nog eens getoond op de elektronicabeurs CES. De panelen hebben dezelfde functies als de Nanoleaf Canvas. Ze zijn aanraakgevoelig en kunnen visualisaties op basis van muziek laten zien. Ook zit er LayoutDetect in, een oplossing om te zorgen dat de kleurveranderingen subtiel plaatsvinden. Dit is afhankelijk van de manier waarop je de tegels aan de wand hebt geplakt.

Nanoleaf Hexagon: afgeronde hoeken

Je kunt 16 miljoen kleuren instellen. Nanoleaf benadrukt dat de hoeken zijn afgerond, zodat het wat minder scherp oogt en beter in je interieur past. De eerdere producten van Nanoleaf hadden veel scherpere hoeken. Je bedient ze met Homekit, Siri, Alexa, Google Assistent, SmartThings, IFTTT en zelfs Razer, als je ze in combinatie met je computerscherm wil gebruiken tijdens het gamen.

Bekijk ook

Nanoleaf werkt aan zeshoekige lichtpanelen met HomeKit

Nanoleaf heeft op de CES 2019 zeshoekige lichtpanelen laten zien. Ze verschijnen eind van dit jaar op de markt. Daarnaast toonde het bedrijf nog eens de vierkante panelen die inmiddels op verschillende plekken verkrijgbaar zijn.

Nanoleaf Hexagon tv-kamer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Smart Home

Maak van je huis een smart home met allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld slimme lampen, deursloten, speakers, stekkers, televisies en andere verbonden apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten, bijvoorbeeld met HomeKit.

Smart Home
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.