16-inch MacBook Pro concept door Viktor Kadar

Reacties voor: Gerucht: ’16-inch MacBook Pro krijgt dezelfde behuizing en dunnere schermranden’

De nieuwe 16-inch MacBook Pro, waar de laatste weken regelmatig geruchten over zijn, krijgt volgens nieuwe informatie nagenoeg dezelfde fysieke afmetingen als de huidige 15-inch MacBook Pro.
6 reacties
  1. Als de nieuwe 16 inch MacBook door dunne randen past in de behuizing van de huidige 15 inch, zou dit dan ook op andere formaten toegepast gaan worden? Bijv een 13 inch scherm in de behuizing van de 12 inch MacBook, die toevallig net uit de Line-up is gehaald?

  2. Dezelfde behuizing? Leren ze het daar echt nooit bij Apple? Het regent nu al van klachten omtrent het throttlen van de gebruikte processors vanwege een te dunne behuizing en slechte koeling. Ze zouden beter teruggaan naar het vorige ontwerp, veel dikker zijn die niet maar het maakt wel een verschil in het behouden van de turboboost!

  3. @Angelus: Eens. Maar er is wel degelijk wat aan het veranderen bij Apple, als het gewone toetsenbord maar weer terugkomt en niet allerlei nuttige dingen weer verdwijnen. Ik wacht zowiezo tot de prijs wat gezakt is tov. €3.000

  4. Ik ben vooral benieuwd wanneer Face ID naar de MacBook Pro komt. Zijn daar al geruchten over? Lijkt mij een mooie kans als ze dan toch het scherm aanpassen… Wel tof ook, 16-inch in het formaat van 15, ik ben voor!

  5. De huidige 15 inch is toch al een 15,4 inch?

  6. Als de macbook pro 16 inch geen numerieke toetsenbord heeft, ga ik de pagina voor apple defintief sluiten. Zal er ook in de toekomst niet meer naar kijken.

    Als er een numeriek toetsenbord erop zit, dan ben ik wel geïnteresseerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.