Reacties voor: Kuo: ‘High-end cameralenzen voor iPhone 12 zijn in juli klaar’

Er staat voor de iPhones van 2020 ook weer iets te gebeuren op het gebied van cameraverbeteringen. Volgens analist Ming-Chi Kuo wordt de laatste hand gelegd aan "high-end" cameralenzen voor de iPhone 12, die vanaf midden juli geleverd gaan worden door een toeleverancier.

Reacties: 3 reacties

  1. Ben benieuwd wat ze op cameragebied gaan uithalen dit jaar. Ik weet dat het niet allesbepalend is, maar een vermeerdering van het aantal MP is wel een keer welkom.
    12MP op een minimaal €1159 kostende telefoon is anno 2020 toch wel erg karig (even ervan uitgaande dat de telefoon voor eenzelfde prijs als voorgaande jaren in de markt wordt gezet). Concurrenten doen het al een tijdje met een veelvoud van dit aantal MP.

  2. @Macvin: Meer megapixels is echt niet zaligmakend. Dat is pure marketingonzin. Verbeterde lenzen levert veel meer op aan kwaliteitsverbetering. Je kan wel 30 megapixels hebben maar met slechte lenzen heb je alsnog matige foto’s.

  3. @Macvin: Grote getallen zijn beter?
    Meer Megapixel is een verkoopverhaal en alleen maar interessant voor pixelpeeper die denken dat extreem inzoomen op details in een foto een doorslaggevend item is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.