Archief voor 'camera'

iPhone 15 Pro fotograferen

Zo werkt het: sluitertijd van je iPhone-camera instellen

Met je iPhone kan je heel degelijke foto's maken. Een manier om extra mooie effecten te krijgen, is het instellen van de sluitertijd. Zo kan je bewegende objecten beter vastleggen, vooral ten opzichte van hun omgeving. In deze gids vertellen we je alles wat je moet weten over de sluitertijd van je iPhone-camera en hoe je hier het beste mee kan spelen.

Kino app van Halide makers

Halide-makers werken aan Kino video-app

De veelgeprezen camera-app Halide krijgt een tegenhanger voor video. Met Kino kun je onder andere je LOG-video's inkleuren, een functie die je alleen op de nieuwste iPhones vindt.

iPhone 15 Pro review: camera

Zo maak je 48 megapixel foto's met de iPhone-camera

Nu de iPhone 15-serie en de iPhone 14 Pro-modellen de sprong hebben gemaakt naar een 48-megapixelcamera, wil je mogelijk foto's in deze hoge resolutie schieten. Bijvoorbeeld om een foto op canvas af te drukken of om om op een later moment een kleinere uitsnede te maken. Dit moet je weten over het maken van 48-megapixel foto's met je iPhone.

iPhone 15 camera met periscopische lens

Zo werkt Apple's tetraprisma cameralens

In een patent beschrijft Apple de werking van de tetraprisma camera van de iPhone 15 Pro Max. Zo krijgen we meer inzicht hoe het functioneert.

Nudient iPhone 13 Pro

De voordelen van een iPhone met meerdere camera's

Tegenwoordig heb je iPhones met één, twee of drie cameralenzen. Waarom zou je voor een toestel met meer camera's moeten kiezen? En wat heeft Apple gedaan om te zorgen dat je ook met een enkele lens goed kunt fotograferen?