iculture-peilt
iCulture Peilt
iPhone 12 render donkerblauw close-up van camera

Ben jij klaar voor een donkerblauwe iPhone 12 Pro?

Deze renders laten zien hoe een iPhone 12 in de nieuwe kleur marineblauw eruit zou kunnen zien. Ze zijn gebaseerd op geruchten die momenteel circuleren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De iPhone 12 krijgt naar verwachting een nieuw design met platte zijkanten, vergelijkbaar met de iPad Pro en de vroegere iPhone 4. Moet je nog wat aan het idee wennen, dan helpen deze renders wellicht. Ze laten zien hoe zo’n toestel er in de kleur donkerblauw uit zou kunnen zien. Erg veel zekerheid hebben we nog niet of er een blauwe kleur bij komt. Apple zou de kleur middernachtgroen van de iPhone 11 Pro kunnen vervangen door iets nieuws, maar zou ook kunnen vasthouden aan middernachtgroen, als meest afwijkende kleur in de line-up. Daarnaast kunnen we waarschijnlijk weer spacegrijs, goud en zilver verwachten.


De afbeeldingen laten ook zien hoe een kleinere notch eruit zou kunnen zien, al houden niet alle hoesjesmakers er rekening mee. De iPhone 12-ontwerpmallen dit dit weekend opdoken hebben een notch die vrijwel dezelfde grootte heeft. Maar dat hoeft geen hint te zijn, want hoesjes laten vrijwel altijd het volledige frontje van de iPhone vrij. Er hoeft dus geen rekening mee gehouden te worden hoe groot de notch is.

iPhone 12 render donkerblauw

Je vindt de poll ook hier.

Omdat Apple volgens geruchten van plan is om vier verschillende modellen uit te brengen, is het mogelijk dat de release deze keer in etappes plaatsvindt. Alle vier zouden ze het design met de platte zijkanten krijgen en ze zouden ook allemaal beschikken over 5G en OLED. De donkerblauwe kleur – mits die er komt – blijft waarschijnlijk beperkt tot de topmodellen, de iPhone 12 Pro en Pro Max.

iPhone 12 render donkerblauw close-up van camera

Zie jij de donkerblauwe variant zitten, of hou je liever vast aan donkergroen of spacegrijs?

iPhone 12 render donkerblauw van zijkant gezien

Bekijk ook

Gerucht: 'iPhone 12 Pro komt in marineblauw'

Volgens bronnen uit het geruchtencircuit kiest Apple dit jaar voor een nieuwe kleur bij de iPhone 12 Pro. In plaats van groen verschijnt de iPhone 12 Pro mogelijk in donkerblauw. Zou jij ervoor kiezen?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone 12 Pro deals

iPhone 12

De iPhone 12 verscheen najaar 2020 en zit nog steeds in het assortiment bij Apple. De iPhone 12 is de opvolger van de iPhone 11 en heeft een 6,1-inch scherm, 5G, een nieuw design en een verbeterde camera. Er zijn zes kleuren, met paars als nieuwkomer. Lees alles over de iPhone 12 kopen, prijzen en specificaties.

iPhone 12
19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.