iPhone 12 concept

Gerucht: ‘5,4-inch toestel gaat iPhone 12 mini heten’

De anonieme geruchtenlekker L0vetodream heeft het er maar druk mee. Nu heeft hij gedroomd dat de naam van het kleinste model iPhone de naam iPhone 12 mini krijgt.

iPhone 12 mini wordt 5,4-inch

De anonieme twitteraar heeft de afgelopen dagen al wat meer voorspellingen gedaan, die regelmatig ook bleken te kloppen. Zijn nieuwste bewering is dat de kleinste iPhone dit jaar de iPhone 12 mini gaat heten. De andere modellen houden de namen die eerder al werden gesuggereerd. De vier namen komen overeen met de line-up die in oktober wordt verwacht. Het gaat om vier modellen, variërend in formaat van 5,4-inch tot 6,7-inch.

De line-up zou er dan als volgt uit zien:

Voorheen werd gedacht dat de naam iPhone 12 Max zou worden gereserveerd voor het grotere toestel.

iPhone 12 concept

Eerder beweerde L0vetodream dat de Airpods Studio voorzien zijn van U1-chip en dat de Airtags een centrale rol krijgen in het ecosysteem van Apple. Ze kunnen daardoor veel meer dan alleen je belangrijke spullen terugvinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 september 2020, 14:13
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iphone 12

iPhone 12

De iPhone 12 is de nieuwste smartphone die Apple in najaar 2020 uitbrengt. De iPhone 12 is de opvolger van de iPhone 11 en heeft een 6,1-inch scherm, ondersteuning voor 5G, een nieuw design en een verbeterde camera. Lees alles over de iPhone 12 kopen, prijzen en specificaties.

iPhone 12

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.