Gerucht: ‘5,4-inch toestel gaat iPhone 12 mini heten’

De anonieme geruchtenlekker L0vetodream heeft het er maar druk mee. Nu heeft hij gedroomd dat de naam van het kleinste model iPhone de naam iPhone 12 mini krijgt.

iPhone 12 mini wordt 5,4-inch

De anonieme twitteraar heeft de afgelopen dagen al wat meer voorspellingen gedaan, die regelmatig ook bleken te kloppen. Zijn nieuwste bewering is dat de kleinste iPhone dit jaar de iPhone 12 mini gaat heten. De andere modellen houden de namen die eerder al werden gesuggereerd. De vier namen komen overeen met de line-up die in oktober wordt verwacht. Het gaat om vier modellen, variërend in formaat van 5,4-inch tot 6,7-inch.


De line-up zou er dan als volgt uit zien:

Voorheen werd gedacht dat de naam iPhone 12 Max zou worden gereserveerd voor het grotere toestel.

iPhone 12 concept

Eerder beweerde L0vetodream dat de Airpods Studio voorzien zijn van U1-chip en dat de Airtags een centrale rol krijgen in het ecosysteem van Apple. Ze kunnen daardoor veel meer dan alleen je belangrijke spullen terugvinden.

iPhone 12

De iPhone 12 verscheen najaar 2020 en zat tot en met september 2023 in het assortiment bij Apple als goedkoper instapmodel. De iPhone 12 is de opvolger van de iPhone 11 en heeft een 6,1-inch scherm, 5G, een (toentertijd) nieuw design en een verbeterde camera. Er zijn zes kleuren, waaronder blauw, groen, rood en paars. De iPhone 12 is nog steeds nieuw te koop bij winkeliers en ook als refurbished iPhone 12. Lees alles over de iPhone 12 kopen, prijzen en specificaties.

iPhone 12

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.