iPhone 12 vs iPhone 11.

Dit zijn de nieuwe lagere prijzen voor de vorige generatie iPhones

Apple heeft de vorige generatie iPhones een nieuwe lagere prijs gegeven. De prijsverlaging geldt voor de iPhones die nu nog bij Apple in het assortiment zitten.

Bij de introductie van de nieuwe iPhones gooit Apple de actuele iPhone line-up voor het komende jaar overhoop om plaats te maken voor de nieuwe modellen. Als je niet geïnteresseerd bent in de iPhone 13 of iPhone 13 Pro, dan betekent de komst van de nieuwe modellen alsnog goed nieuws. Apple verlaagt namelijk steevast de iPhone prijzen van de vorige generaties, zo ook dit jaar. Zowel de iPhone 12, de iPhone 12 mini en iPhone 11 zijn nu een stuk goedkoper dan voorheen. En voor de echt scherpe iPhone aanbiedingen houd je natuurlijk ook ons Twitter-account @iCultureDeals in de gaten!

Prijsverlaging: vorige generaties iPhones worden goedkoper

We krijgen op de redactie wel eens vragen of het slim is om in de zomer een nieuwe iPhone te kopen. Het antwoord daarop is eigenlijk altijd hetzelfde: wacht liever tot de nieuwe iPhones onthuld worden, ook al ben je niet van plan om een van die modellen te kopen. Je bent vaak goedkoper uit met de vorige generaties, zelfs de iPhone die Apple nog geen jaar geleden aangekondigd heeft. Ook andere winkeliers zakken meestal mee met de prijs.

Vanaf 15 september 2021 hanteert Apple deze nieuwe adviesprijzen voor de vorige generatie iPhones:

Daarbij is ook een aantal modellen uit het assortiment gehaald, namelijk de iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max en de iPhone XR. Deze vind je nog wel bij andere winkels, mogelijk ook voor een extra voordelige prijs.

Check de actuele prijzen
Ben je benieuwd hoeveel andere winkeliers nu rekenen voor de vorige generaties modellen? In onze prijsvergelijkers vind je wat andere verkooppunten nu rekenen voor de iPhone 12 (mini) en de iPhone 11.

Klik hier voor iPhone 12
Klik hier voor iPhone 12 mini
Klik hier voor iPhone 11

Bekijk meer iPhone 11 aanbiedingen.

Dit zijn nu de scherpste aanbiedingen voor een iPhone 11 met abonnement.

Bekijk alle prijzen voor iPhone 11 met abonnement

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Actuele iPhone 12 deals

8 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.