iPhone 11 kleuren

iPhone 11 met abonnement: kies je favoriete provider!

Vergelijk hier de iPhone 11 abonnementen van Nederlandse providers. Check de databundels, levertijden en beschikbaarheid en bekijk ons koopadvies bij het uitzoeken van een iPhone 11 met abonnement dat bij jou past!

- iPhone 11 prijs los toestel (vanaf €612,-) of kies iPhone 11 met abonnement

iPhone 11 met abonnement

Wil je een iPhone 11 met abonnement? Dan vind je hier alles over de prijzen, databundels en levertijden voor de iPhone 11, een betaalbaar instapmodel. De iPhone 11 abonnementen van Nederlandse providers zijn scherper geprijsd dan die van vorig jaar, dus je zit goed als je de nieuwste functies wilt en toch niet te veel wilt betalen.

iPhone 11 bij provider nu bestellen

Bekijk ook onze iPhone aanbiedingen

iPhone 11 los bestellen

Koop je via één van bovenstaande linkjes, dan steun je daarmee iCulture zonder dat het jou iets extra kost. Alvast bedankt!

iPhone 11 abonnement in Nederland

Ben je toe aan een nieuwe iPhone? Dit toestel heeft een vrijwel randloos scherm en is verkrijgbaar in diverse leuke kleuren. Inmiddels is er ook de iPhone 12 met abonnement, maar omdat dit toestel nieuwer is ben je een stuk duurder uit.

Wil je niet te veel betalen, dan is de iPhone 11 echt iets voor jou. Je bepaalt zelf of je een losse iPhone 11 neemt, of een iPhone 11 met abonnement. Via een provider betaal je een vast maandbedrag per toestel en dat kan handig zijn voor mensen die zicht willen houden op hun maandelijkse kosten.

Alle Nederlandse providers hebben iPhone 11 abonnementen. Je kunt daar ook vaak nog de iPhone XR met abonnement vinden, maar wil je de snelste processor en betere foto’s maken met de dubbele camera, dan ben je met de iPhone 11 beter af.


iPhone 11 bij providers

Alle Nederlandse providers bieden de iPhone 11 met abonnement aan, zodat je goed de kosten kunt vergelijken. Daarnaast kun je bij winkelketens zoals MediaMarkt, Coolblue en diverse telecomwinkels terecht, die niet alleen losse toestellen verkopen maar je ook kunnen helpen aan een abonnement. Online afsluiten kost weinig moeite en meestal krijg je de volgende dag al je toestel geleverd.


iPhone 11 abonnement of niet?

Kies je voor een iPhone 11 met vast contract of heb je liever een losse iPhone 11 in combinatie met een sim only abonnement? Het ligt er maar net aan wat jij het prettigst vindt en wat je budget is. Bij een iPhone 11 abonnement heb je een vast maandbedrag en wordt de aankoop wat meer gespreid over de hele periode van het contract. Met onze iPhone-prijsvergelijker vind je de beste aanbieding die binnen jouw budget past.

Wil je liever een losse iPhone 11 kopen, dan moet je rekening houden met de volgende verwachte losse toestelprijzen:

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen als je op zoek bent naar een koopje.

iPhone 11 abonnement

Waarop letten bij een iPhone 11 abonnement?

Kies je voor de iPhone 11, dan is het de moeite waard om je goed te verdiepen in de geschikte abonnementen. Providers hebben regelmatig acties of geven extra MB’s bij hun databundels. Je kunt bij je provider ook kijken of er combivoordeel te halen is. KPN, Vodafone en T-Mobile geven je leuke extra’s als je naast een internet- en tv-bundel ook een telefoonabonnement afsluit. Soms het betekent het extra korting, gratis onderling bellen, extra MB’s of extra zenderpakketten.

iPhone 11 abonnementen vergelijken

De iPhone 11 heeft een groter scherm dan modellen zoals de iPhone 8 en is daarom geknipt voor mensen die graag films en series streamen. Dit betekent ook dat je een wat grotere databundel nodig hebt als je onderweg wilt blijven kijken. We raden je dan ook aan om te kiezen voor een provider met een goed dekkend 4G-netwerk en een wat grotere databundel. Zo loop je nooit tegen verrassingen aan. Mocht je je iPhone 11 abonnement toch iets te zuinig hebben gekozen, dan kun je bij de meeste providers nog tijdens de looptijd van je contract over te stappen naar een grotere databundel.

iPhone 11 abonnement

Er zijn binnenkort 5G-netwerken in Nederland beschikbaar voor consumenten, maar de iPhone 11 ondersteunt deze technologie nog niet. Twijfel je over de bundel die je nodig hebt? Check dan eens de facturen van je huidige abonnement en kijk hoeveel je maandelijks ongeveer gebruikt. Je krijgt dan een betere indruk wat bij jou past. Niet iedereen heeft een abonnement met onbeperkte data nodig en voor veel mensen kan 10GB al genoeg zijn.

iPhone 11 bij welke providers?

iPhone 11 is bij alle providers verkrijgbaar, waaronder KPN, T-Mobile en Vodafone. Met de prijsvergelijker van iCulture kun je de beste iPhone 11 aanbiedingen vinden. Sorteer op provider, model, contractduur en meer. Zo betaal je geen euro te veel!

Zoek je een goede aanbieding, dan kun je ook eens kijken bij goedkopere providers. Hik je toch nog tegen de prijzen aan? Dan zou een iPhone XR met abonnement ook een optie kunnen zijn. Dat toestel bevat veel recente vernieuwingen zoals Face ID, maar is goedkoper dan de iPhone 11.

Liever een iPhone 11 Pro? Kijk dan eens bij de iPhone 11 Pro abonnementen. En vind je het scherm van de iPhone 11 nog net iets te klein, dan zou je ook kiezen voor een iPhone 11 Pro Max abonnement, maar dan zit je wel in een heel andere prijsklasse.

Informatie

Laatst bijgewerkt
oktober 2020