iPhone 11 kleuren

iPhone 11 met abonnement: dit zijn de beste deals

Vergelijk hier de iPhone 11 abonnementen van Nederlandse providers. Check de databundels, levertijden en beschikbaarheid en bekijk ons koopadvies bij het uitzoeken van een iPhone 11 met abonnement dat bij jou past!

iPhone 11 review Prijs los toestel (vanaf €505,-) ⦁ Met abonnementRefurbished

iPhone 11 met abonnement

Wil je een iPhone 11 met abonnement? De iPhone 11 is een populair instapmodel, dat nog steeds in het assortiment van Apple zit. Je bent daardoor verzekerd van nog jarenlang updates. Omdat dit toestel al wat langer bestaat kun je flink wat geld besparen door op zoek te gaan naar scherpe deals. We helpen je daarbij door de beste aanbiedingen voor iPhone 11 abonnementen te verzamelen.

iPhone 11 abonnement in Nederland

Ben je toe aan een nieuwe iPhone? Dit toestel heeft een vrijwel randloos scherm en is verkrijgbaar in diverse leuke kleuren. Wil je niet te veel betalen, dan is de iPhone 11 echt iets voor jou. Je kunt een losse iPhone 11 kopen, of meteen een abonnement erbij afsluiten, zodat je alles in één keer geregeld hebt. Via je provider betaal je dan een vast maandbedrag voor het toestel en dat kan handig zijn voor mensen die zicht willen houden op hun maandelijkse kosten.

Alle Nederlandse providers hebben iPhone 11 abonnementen en daarnaast kun je bij telefoonwinkels terecht om de iPhone 11 te combineren met elke gewenste provider, zoals Hollandsnieuwe of Simyo. Je kunt vaak ook nog de iPhone XR met abonnement afsluiten, als je nog iets goedkoper uit wilt zijn. Met de iPhone 11 ben je echter beter af.


iPhone 11 bij providers

Alle Nederlandse providers bieden de iPhone 11 met abonnement aan, zodat je goed de kosten kunt vergelijken. Daarnaast kun je bij winkelketens zoals MediaMarkt, Coolblue en diverse telecomwinkels terecht, die niet alleen losse toestellen verkopen maar je ook kunnen helpen aan een abonnement. Online afsluiten kost weinig moeite en meestal krijg je de volgende dag al je toestel geleverd.

iPhone 11 abonnement of niet?

Kies je voor een iPhone 11 met vast contract of heb je liever een losse iPhone 11 in combinatie met een sim only abonnement? Het ligt er maar net aan wat jij het prettigst vindt en wat je budget is. Bij een iPhone 11 abonnement heb je een vast maandbedrag en wordt de aankoop wat meer gespreid over de hele periode van het contract. Met onze iPhone-prijsvergelijker vind je de beste aanbieding die binnen jouw budget past.

Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen als je op zoek bent naar een koopje.

iPhone 11 abonnementen vergelijken

Waarop letten bij een iPhone 11 abonnement?

Kies je voor de iPhone 11, dan is het de moeite waard om je goed te verdiepen in de geschikte abonnementen. Providers hebben regelmatig acties of geven extra MB’s bij hun databundels. Je kunt bij je provider ook kijken of er combivoordeel te halen is. KPN, Vodafone en T-Mobile geven je leuke extra’s als je naast een internet- en tv-bundel ook een telefoonabonnement afsluit. Soms het betekent het extra korting, gratis onderling bellen, extra MB’s of extra zenderpakketten.

De iPhone 11 heeft een groter scherm dan modellen zoals de iPhone 8 en is daarom geknipt voor mensen die graag films en series streamen. Dit betekent ook dat je een wat grotere databundel nodig hebt als je onderweg wilt blijven kijken. We raden je dan ook aan om te kiezen voor een provider met een goed dekkend 4G-netwerk en een wat grotere databundel. Zo loop je nooit tegen verrassingen aan. Mocht je je iPhone 11 abonnement toch iets te zuinig hebben gekozen, dan kun je bij de meeste providers nog tijdens de looptijd van je contract over te stappen naar een grotere databundel.

iPhone 11 abonnement

Er zijn al meerdere 5G-netwerken in Nederland beschikbaar voor consumenten, maar de iPhone 11 ondersteunt deze technologie nog niet. Twijfel je over de bundel die je nodig hebt? Check dan eens de facturen van je huidige abonnement en kijk hoeveel je maandelijks ongeveer gebruikt. Je krijgt dan een betere indruk wat bij jou past. Niet iedereen heeft een abonnement met onbeperkte data nodig en voor veel mensen kan 10GB al genoeg zijn.

iPhone 11 bij welke providers?

iPhone 11 is bij alle providers verkrijgbaar, waaronder KPN, T-Mobile en Vodafone. Met de prijsvergelijker van iCulture kun je de beste iPhone 11 aanbiedingen vinden. Sorteer op provider, model, contractduur en meer. Zo betaal je geen euro te veel!

Zoek je een goede aanbieding, dan kun je ook eens kijken bij goedkopere providers. Hik je toch nog tegen de prijzen aan? Dan zou een iPhone XR met abonnement ook een optie kunnen zijn. Dat toestel bevat veel recente vernieuwingen zoals Face ID, maar is goedkoper dan de iPhone 11.

Liever een iets luxere iPhone 11 Pro? Kijk dan eens bij de iPhone 11 Pro abonnementen. En vind je het scherm van de iPhone 11 nog net iets te klein, dan zou je ook kiezen voor een iPhone 11 Pro Max abonnement, maar dan zit je wel in een heel andere prijsklasse.

Bekijk ook

iPhone 11 Pro met abonnement vergelijken: welke databundel past bij jou?

Vergelijk hier de iPhone 11 Pro abonnementen. Check de prijzen, levertijden en beschikbaarheid en bekijk ons koopadvies bij het uitzoeken van een iPhone 11 Pro met abonnement dat bij jou past!

Informatie

Laatst bijgewerkt
oktober 2021