Fitbit Charge 5

Reacties voor: Fitbit Charge 5 al halfjaar onbruikbaar, fabrikant doet niets

Een recente firmware-update voor de Fitbit Charge 5 heeft heel wat problemen veroorzaakt. Gebruikers klagen dat de fitnesstracker onbruikbaar is geworden en zijn de data van slaapmetingen, hartslagmeter en de stappenteller kwijt. Fitbit-eigenaar Google steekt geen helpende hand toe.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Leuk zo’n artikel, maar ik heb net als vele anderen al tijden last van een snel leeglopende batterij van mijn Watch8. Ook mijn vrouw met een nieuwe SE heeft het probleem dat je tot 2x toe per dag moet laden. Vele klachten zijn ondertussen te vinden op fora maar Apple lijkt niet thuis te geven. Daar lees je dan niets over (of ik moet wat gemist hebben) en klinkt hoogover als een soortgelijke situatie als nu beschreven over Fitbit

  2. Ik ben al jaren lang fitbit gebruiker. Begonnen met fitbit 2, welke ik kreeg tijdens mijn eerste depressie. Hiermee werd ik gemonitord in het UMC. Ondertussen ben ik dus ook aangekomen bij fitbit 5, na ook 3 en 4 versleten te hebben. Ik heb dit probleem vorig jaar ook aan de lijven ondervonden. Na het updaten van mijn fitbit ging her scherm op zwart beeld. Ik kon hem wel uitlezen op telefoon, maar batterij was elke 2 dagen legen. Ik heb in een mail het probleem bij fitbit gemeld. Na wat suggesties van hun kant die ik heb geprobeerd werkte hij nog steeds niet. 3 dagen later moest ik aankoop bewijs op sturen en binnen 3 dagen lag er nieuwe fitbit 5 in de brievenbus. Ik heb was en ben dus nog steeds verbaasd dat ik deze berichten lees. Gezien bij mij het probleem binnen een week was opgelost. Zonder dat fitbit hier ook maar enigszins moeilijk over heeft gedaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.