Apple maakt speciale Apple Watch-bandjes voor de Olympische Spelen

Apple heeft speciale horlogebandjes voor de Olympische Spelen uitgebracht, voor 14 landen waaronder Nederland. Je zult naar Brazilië moeten vliegen om er eentje te bemachtigen.

Apple heeft weer iets nieuws: Apple Watch-horlogebandjes voor de Olympische Spelen. De bandjes van geweven nylon tonen de nationale vlaggen (of wimpelkleuren) van 14 deelnemende landen, waaronder Nederland! Ze zijn alleen verkrijgbaar in Rio.


Olympische Spelen nylon watchbandje Nederland

Olympische Spelen & Apple Watch

Er is maar één plek waar je deze speciale uitvoering van de Apple Watch-bandjes kunt krijgen: bij de VillageMall Apple Store in Rio de Janeiro, zo’n 15 minuten rijden van het Barra Olympic Park. Je kunt kiezen uit de vlag/wimpel van Nederland, Duitsland, Frankrijk, Australië, Brazilië, Canada, China, Groot Brittannië, Japan, Jamaica, Mexico, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika en de Verenigde Staten. De verkoop start volgende maand. Op de foto hieronder zie je de gespierde armen van Trayvon Bromell, een Amerikaanse sprinter.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Sommige versies zijn heel simpel, van zwart (Nieuw Zeeland), wit (Japan) en rood (China) tot Oranje (Nederland). Die zou je dus net zo goed bij de Chinese habbekratswinkel kunnen halen. De bandjes van de Brazilië, Jamaica en Zuid Afrika zijn wat aparter; we hebben ze samen met de bandjes van Frankrijk en Duitsland hieronder bij elkaar gezet. De volledige collectie is te zien op de website van GQ.

Apple Watch Olympische Spelen

De Apple Watch-bandjes zijn te koop voor $49. Het is de tweede keer dat Apple een speciale uitvoering van de Apple Watch-bandjes uitbrengt. In juni maakten ze regenboog-horlogebandjes ter gelegenheid van Pride.

Bekijk ook

Apple steunt #Pride met exclusieve regenboog Apple Watch-bandjes

Apple heeft exclusieve Apple Watch regenboog-horlogebandjes uitgebracht, om 30 jaar samenwerking met Pride te vieren. Ze zijn gemaakt in het kenmerkende regenboogmotief.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.