Olympische Spelen Apple Watch-bandjes

Apple maakt speciale Apple Watch-bandjes voor de Olympische Spelen

Apple heeft speciale horlogebandjes voor de Olympische Spelen uitgebracht, voor 14 landen waaronder Nederland. Je zult naar Brazilië moeten vliegen om er eentje te bemachtigen.

Apple heeft weer iets nieuws: Apple Watch-horlogebandjes voor de Olympische Spelen. De bandjes van geweven nylon tonen de nationale vlaggen (of wimpelkleuren) van 14 deelnemende landen, waaronder Nederland! Ze zijn alleen verkrijgbaar in Rio.


Olympische Spelen nylon watchbandje Nederland

Olympische Spelen & Apple Watch

Er is maar één plek waar je deze speciale uitvoering van de Apple Watch-bandjes kunt krijgen: bij de VillageMall Apple Store in Rio de Janeiro, zo’n 15 minuten rijden van het Barra Olympic Park. Je kunt kiezen uit de vlag/wimpel van Nederland, Duitsland, Frankrijk, Australië, Brazilië, Canada, China, Groot Brittannië, Japan, Jamaica, Mexico, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika en de Verenigde Staten. De verkoop start volgende maand. Op de foto hieronder zie je de gespierde armen van Trayvon Bromell, een Amerikaanse sprinter.

Sommige versies zijn heel simpel, van zwart (Nieuw Zeeland), wit (Japan) en rood (China) tot Oranje (Nederland). Die zou je dus net zo goed bij de Chinese habbekratswinkel kunnen halen. De bandjes van de Brazilië, Jamaica en Zuid Afrika zijn wat aparter; we hebben ze samen met de bandjes van Frankrijk en Duitsland hieronder bij elkaar gezet. De volledige collectie is te zien op de website van GQ.

Apple Watch Olympische Spelen

De Apple Watch-bandjes zijn te koop voor $49. Het is de tweede keer dat Apple een speciale uitvoering van de Apple Watch-bandjes uitbrengt. In juni maakten ze regenboog-horlogebandjes ter gelegenheid van Pride.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2016, 12:49
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, horlogebandje, olympische spelen, sport
11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.