Reacties voor: ‘Apple werkt nog steeds aan gecombineerde HomePod en Apple TV met camera’

Apple werkt aan een nieuw product dat de Apple TV en HomePod-speaker combineert, zo schreven we twee jaar geleden al. Het gaat om een nieuw apparaat voor aan je televisie, met daarin ook een HomePod-speaker en een camera voor videobellen. Volgens een bron werkt Apple hier nog steeds aan.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 18 reacties

  1. Ik kwam ooit soort gelijke geruchten tegen als Apple de Apple TV samen met de Airport samen zou gaan voegen.
    Maar we gaan het zien. En/ of horen 😎

  2. Ben benieuwd! M’n huidige Apple TV (4th gen) heeft net de geest gegeven dus ik wil wel wat nieuws 💖

  3. @Michel: hoe krijg je dat voor elkaar?

  4. Klinkt alsof ze een soundbar aan het maken zijn. Zou opzich niet zo gek zijn. Een hub voor je TV. HomePod mini die draadloos te pairen zijn voor surround sound. Tegelijkertijd kan je door de functionaliteit te combineren wel een prijs van 400-500 euro vragen.

  5. Origineel geplaatst door Michel
    Klinkt alsof ze een soundbar aan het maken zijn. Zou opzich niet zo gek zijn. Een hub voor je TV. HomePod mini die draadloos te pairen zijn voor surround sound. Tegelijkertijd kan je door de functionaliteit te combineren wel een prijs van 400-500 euro vragen.

    Inderdaad zou kunnen. Alleen wat jij denkt van die prijs dat denk ik niet gezien de prijs van die nieuwe koptelefoon van Apple. Dat ding kost een vermogen!

  6. Origineel geplaatst door Michel
    Klinkt alsof ze een soundbar aan het maken zijn. Zou opzich niet zo gek zijn. Een hub voor je TV. HomePod mini die draadloos te pairen zijn voor surround sound. Tegelijkertijd kan je door de functionaliteit te combineren wel een prijs van 400-500 euro vragen.

    Denk eerder nog minstens het driedubbele daarvan. Kijk maar naar de prijs van de hoofdtelefoon. HomePod Pro voor een duizelingwekkende prijs is mijn voorspelling.

  7. Klinkt als een Roku tv soundbar. Maar ja, Apple vindt deze form factor uiteraard uit 😉

  8. Origineel geplaatst door Karst
    @Michel: hoe krijg je dat voor elkaar?

    Geen idee, stekker in t stopcontact maar er gebeurd helemaal nix.. geen lampje, geen signaal op m’n tv.. helemaal nix

  9. @Michel: Helpt dit misschien

  10. Zat er altijd aan te denken mocht mijn smart gedeelte er mee ophouden om een appletv te kopen, maar als er een hele homepod gebeuren en camera in komt laat maar zitten.
    Dan koop ik nog liever of een nieuwe smart tv en anders een chromecast, het hoeft van mij allemaal niet zo uitgebreid.

  11. @Leon: Hij is inmiddels een week uit t stopcontact, eerdaags maar ff uitproberen dan! Thnx voor meedenken ☺️

  12. Zo niet blij mee,
    Upgrade gewoon het kastje zonder toeters en bellen!!!

  13. Apple Soundbar met Dolby Atmos/Vision en ingebouwde Apple Tv zou niet verkeerd zijn. En mocht toch zo iets eraan komen hopelijk zitten er dan meerdere HDMI 2.1 poorten erop en een behoorlijke sub in combinatie met HomePods.

  14. Ik zou niet weten waarom dat zou moeten of wie daarop zit te wachten. Apple zou beter een supermooie smarttelevisie op de markt kunnen brengen, waar alle functies inzitten en waar je met al je Apple apparaten (iPhone iPad MacBook en iMac) moeiteloos naar kan streamen. Zo geweldig zijn om televisiefuncties te combineren met het gebruik van een supergroot scherm voor je Apple apparaten. Kan Apple meteen z’n content kanaal erop krijt, mits dat wél verbeterd wordt

    Een betere Soundbar dan mijn Bluesound Pulse Soundbar 2i is er denk ik niet. Met WiFi streaming (ook vanaf iPhone, iPad en Mac), apps van audiodiensten en opslag mogelijk van afspeellijsten. En tot High Resolution sound, beter dan CD kwaliteit. Bijv voor extra hoge kwaliteits apps als Qobuz en Tidal.

  15. Ik hoop dat dit bij een gerucht blijft.

  16. (Red.) Update toegevoegd aan artikel dat het nieuwe product nog steeds in ontwikkeling zou zijn.

  17. Ze moeten maar doen. Heb voorlopig zat aan m’n. HomePod mini en Apple TV 4 K.

  18. (Red.) Artikel bijgewerkt dat het product nog steeds in ontwikkeling is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.