Philips Hue oranje

Support het Nederlands elftal met deze oranje Apple-accessoires

Als Nederland meedoet aan een belangrijk voetbaltoernooi, zitten we met oranje shirts en pruiken op de bank. Maar er zijn ook genoeg andere manieren om in de stemming te komen: met oranje accessoires voor je iPhone of door je lampen oranje te kleuren.

De ultieme voetbalervaring met slimme accessoires

Je kunt pas echt genieten van een voetbalkampioenschap als je goed bent voorbereid. Gebruik slimme lampen om je hele huiskamer oranje te laten kleuren en waan je in het stadion. Of pak het subtieler aan met een oranje iPhone-hoesje of Apple Watch-bandje. Het kampioenschap kan wat ons betreft beginnen!

Laat je huiskamer oranje kleuren met slimme lampen

Je hoeft helemaal niet naar het voetbalstadion om in oranjestemming te komen. Met de slimme verlichting van Philips Hue kleur je je kamer in elke kleur van de regenboog, dus ook oranje! Stel onze nationale kleur in om iedereen te laten zien dat je het Nederlands elftal support.

Oranje woonkamer met Philips Hue

Er zijn diverse soorten lampen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld de Hue Lightstrip en de Hue Play. Met de Hue Play Sync Box kun je de kleu aan je televisie koppelen. Hierdoor nemen de lampen in je woonkamer de kleur van het televisiescherm over en heb je helemaal het gevoel alsof je in het stadion zit.

Bekijk ook

Alles over Philips Hue-lampen en -accessoires

Philips Hue is slimme verlichting voor in huis die je met je iPhone of iPad kan bedienen. Wat kun je allemaal met Philips Hue, welke lampen zijn er en waar werkt het mee samen? In deze gids lees je alles wat je wil weten over Philips Hue.

Oranje hoesje voor iPhone

Apple heeft een beperkt aantal oranje accessoires in het assortiment:

Oranje iPhone-hoesjes 2022

Oranje Apple Watch-bandjes

Apple Watch Ultra Alpine bandje oranje

Oranje HomePod mini

Het lijkt een bal, maar het is een speaker: de HomePod mini is er ook in oranje. Perfect bij je andere oranje accessoires! Verkrijgbaar bij Apple en diverse andere winkels.

HomePod mini review in oranje.

Of kijk naar goedkopere accessoires bij deze bekende winkels:

Schreeuw mee met het publiek

Als je echt de sfeer van het stadion thuis wil proeven, moet je zorgen voor goede speakers. Op die manier lijkt het alsof je er helemaal bij bent. Kies voor speakers met AirPlay 2-ondersteuning, zodat je meerdere speakers aan elkaar kunt koppelen. Zo zorg je ervoor dat het “Hup, Holland, hup!” door het hele huis heen klinkt en je er extra van kunt genieten als er wordt gescoord door Nederland. Denk bijvoorbeeld aan verschillende Beoplay-modellen van Bang & Olufsen, speakers van Sonos of de Bose Soundbar. In het ons artikel vind je een handig overzicht van alle speakers met AirPlay 2.

Bose Soundbar 700.

Bekijk ook

Deze AirPlay speakers en receivers zijn nu verkrijgbaar

Met deze AirPlay 2 speakers kun je multiroom audio in je huis krijgen en met sommige kun je ook HomeKit-apparaten aansturen. Welke fabrikanten hebben AirPlay-speakers in hun assortiment en welke kun je dan het beste kiezen? Dat lees je in dit artikel!

Zorg voor goed eten

Lekker eten gaat bijzonder goed samen met het kijken van voetbalwedstrijden. Er zijn allerlei slimme barbecues, waarmee je op afstand kan checken wat de temperatuur is. Hiermee kun je buiten barbecueën, terwijl je tegelijkertijd binnen de voetbalwedstrijd bekijkt. Een voorbeeld hiervan is het merk Treager. Je verbindt de barbecue namelijk met een app, zodat je op afstand de temperatuur van je grill kunt bepalen. Het handige is dat deze app ook op je Apple Watch te gebruiken is. Zo brandt je vlees of veganistisch alternatief niet aan en houdt je je hoofd bij de wedstrijd. Er zijn verschillende modellen die je via de app kunt bedienen, zoals de Ironwood 650 en 885 en de Timberline 850. De prijzen variëren van €1.785,- tot €2479,-. Heb je geen zin om zelf te koken? Je kunt ook eten bestellen via de Thuisbezorgd-app op je Apple TV.

Lees ook ons overzicht met de beste barbecue grillthermometers met iPhone-app. Deze zijn vaak een stuk goedkoper en stellen je ook in staat om de binnentemperatuur van je vlees op afstand in de gaten te houden.

treager-ironwood-650-barbecue-bedienen-met-app

Bekijk ook

Voor de BBQ: dit zijn de beste grillthermometers met iPhone-app

Is jouw steak altijd veel te gaar? Met een goede grillthermometer met iPhone-app kun je van je drankje genieten en tegelijk je vlees en andere BBQ-gerechten beter in de gaten houden. Dit zijn de beste grillthermometers met iPhone-app, die je op afstand kunt uitlezen!

Check vooraf je koelkast

Het is enorm vervelend als je tot de ontdekking moet komen dat er te weinig drinken in de huis is. Met de slimme Family Hub-koelkast van Samsung kun je van buitenaf de inhoud van je koeling bekijken via de SmartThings-app, die ook voor iOS verkrijgbaar is. Dit is verdraaid handig als je je afvraagt of er wel genoeg te drinken is voor jou en je gasten.

Als het nodig is, kun je direct vanuit je werk nog even langs de supermarkt, zodat je op tijd bent voor de wedstrijd. Daarnaast zit er een snelkoelfunctie op, zodat je drankjes altijd de juiste temperatuur hebben deze zomer. Met een prijs vanaf €2.599 is de koelkast aardig aan de prijs, maar dan heb je wel een ultieme voetbalzomer!

Wil je een bijpassende oranje wijzerplaat op je Apple Watch? Ook dat kan!

Bekijk ook

Deze Apple Watch-wijzerplaat maakt je oranje outfit helemaal af

Ben je van top tot teen in oranje en heb je een wijzerplaat nodig die daar perfect op aansluit? We hebben een speciale Apple Watch wijzerplaat van de Nederlandse vlag voor je gemaakt, om je oranje outfit helemaal af te maken. Ook voor Belgische fans hebben we een passende wijzerplaat.

Smart Home

Maak van je huis een smart home met allerlei slimme accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld slimme lampen, slimme deursloten, speakers, slimme stekkers, AirPlay-televisies en andere connected apparaten zijn. Door deze te automatiseren en met elkaar samen te laten werken, kun je je huis op een slimme manier inrichten, bijvoorbeeld met HomeKit. Nieuwe ontwikkelingen zoals Thread en Matter zorgen voor een beter bereik en beter samenwerken tussen de verschillende protocollen.

Smart Home