Thuisbezorgd op de Apple TV.

Met de Thuisbezorgd-app op de Apple TV bestel je eten via je televisie

De bezorgdienst Thuisbezorgd heeft nu ook een app op de Apple TV. Daarmee kan je snel eten bestellen via de afstandsbediening van je Apple TV.

Thuisbezorgd op Apple TV

Als je tijdens het bingewatchen plotseling heel erg trek krijgt, hoef je niet meer je iPhone of iPad erbij te pakken om eten te laten thuisbezorgen. De bezorgdienst Thuisbezorgd heeft nu namelijk ook een app op de Apple TV, waarmee je vanaf je televisie eten kan bestellen. Je kan de app met je iPhone of iPad koppelen om extra snel te bestellen.


Voor mensen die regelmatig eten bestellen via Thuisbezorgd, zal de app op de iPhone of iPad geen onbekend terrein zijn. De bezorgdienst heeft nu stilletjes een Apple TV-app uitgebracht, waarmee makkelijk eten kan bestellen. Zodra je de app voor het eerst opstart, kun je de cijfers van je postcode invoeren of de app koppelen met je bestaande account. Door deze koppeling te maken, hoef je niet telkens je bezorggegevens in te voeren, zodat je sneller kan bestellen. Bovendien heeft de app een optie om je laatste bestellingen nog een keer te plaatsen.

Thuisbezorgd op de Apple TV met hoofdmenu.

Daarnaast kan je zowel zoeken naar restaurants in de buurt als op naam. Je bekijkt de volledige menu’s en gerechten en plaatst alles in je winkelmandje via de afstandsbediening van je Apple TV. De app komt vooral van pas als je met een grotere groep eten wil bestellen, omdat je dan allemaal tegelijk kan zien wat er op het menu staat zonder dat je met z’n alle rondom een iPhone, iPad of computer hoeft te zitten.

Thuisbezorgd op de Apple TV met restaurants.

Afrekenen via de app is alleen mogelijk als je je Thuisbezorgd-account aan de app gekoppeld hebt. Als je bestelt via je Apple TV, is momenteel contant afrekenen nog de enige mogelijkheid, zo laat de maker aan ons weten.

Takeaway, het bedrijf achter Thuisbezorgd, heeft naast de Nederlandse versie ook een Duitse, Oostenrijkse en Poolse versie van de app in de App Store gezet. Om de app te kunnen gebruiken heb je wel de vierde generatie Apple TV of nieuwer nodig. Als je niet weet welke Apple TV je hebt, helpt ons overzicht met Apple TV-modellen je op weg.

Revisiegeschiedenis:

  • 2018 - 25 juni: Extra duidelijkheid over afrekenen via de app toegevoegd.
  • 2018 - 25 juni: Artikel aangevuld met opmerking over het betalen van de bestelling.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2018, 18:58
Categorie Apps
Onderwerpen apple tv, thuisbezorgen

Apple TV

De Apple TV is Apple's kleine kastje voor aan je televisie, waarmee je video's kan kijken, gebruik kan maken van streamingdiensten als Netflix en Videoland, games kan spelen en foto's en video vanaf je iPhone, iPad en Mac kan afspelen op je televisie met AirPlay. Haal meer uit je Apple TV met deze mogelijkheden. Met handige tips en meer om de functies van je Apple TV te ontdekken. Het nieuwste model is de Apple TV 4K uit 2021.

Apple TV
12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.