Bespaar op boodschappen met gratis apps

Bespaar op je boodschappen met deze gratis apps

Gezond eten hoeft niet duur te zijn!
Als Nederlander bespaar je graag op je boodschappen, zeker na een dure vakantie. Wil je de komende tijd wat zuiniger leven, dan gaan deze apps je daarbij helpen. Dat het eten daarom niet minder gezond hoeft te zijn, dat bewijzen de apps in dit overzicht.

Op je boodschappen besparen met apps

Net terug van een vakantie die toch iets duurder uitgevallen is dan vooraf gedacht? Of tijdens die eindeloze all-inclusive vakantie tot het inzicht gekomen dat je moet afvallen en toch iets gezonder moet eten? Wat je motivatie ook is, met deze handige apps bespaar je op je boodschappen én pak je gelijk die gezonde recepten mee. Lees ook ons overzicht van boodschappen-apps van de supermarkten en kijk ook hoe je op andere manieren geld kunt besparen met je iPhone.

Too Good To Go: gooi niets weg

Ga verspilling tegen, terwijl je gezond eet én op je boodschappen bespaart. Dat is waar Too Good To Go voor staat en dat is zowel goed voor het milieu als voor jouw portemonnee. Lokale ondernemers als bakkers, groente- en fruithandelaren of supermarkten, kunnen hier hun restpartijen met korting aanbieden. De voorraad is altijd beperkt, maar de deals zijn vaak meer dan de moeite waard.

Scoupy: ontvang cashbacks en betaal minder

Korting krijgen op je boodschappen, dat willen we allemaal wel. Met Scoupy is dat opeens heel eenvoudig geworden. Meedoen is simpel: je koopt een product uit de selectie van Scoupy, maakt een foto van je kassabon en stuurt deze in via de app. Scoupy zorgt vervolgens ervoor dat je de korting teruggestort krijgt.

Hiiper: bespaar op je boodschappen

Wil je niet wachten op een cashback of dat de lokale buurtsuper een speciale aanbieding doet? Dan wordt Hiiper je beste vriend. Je maakt een boodschappenlijst aan in de app of op de Hiiper-website en de dienst laat zien bij welke supermarkt de producten het goedkoopst zijn. Dat scheelt jou speurwerk en, als je gebruik maakt van de bezorgservice, het gesleep met die zware tassen.

Eurosparen: sparen en korting krijgen

Deze is het meest interessant voor de zuivelliefhebbers onder ons, maar Eurosparen zorgt er ook voor dat je andere producten met korting of zelfs gratis kunt proberen. Via de app krijg je cashbacks, maar spaar je ook voor andere dingen als een dagje uit of geselecteerde producten. Ook hier bespaar je eenvoudig op je dagelijkse boodschappen.

Slim Koken: gezond eten en niets weggooien

In de Slim Koken-app van het Voedingscentrum vind je onder meer gezonde recepten, tips om je boodschappen te bewaren en slimme adviezen hoe je op kliekjesdag met restjes lekkere gerechten maakt. Zoeken op ingrediënten is ook geen probleem! Zo hoef je niet meer inspiratieloos door de keuken te dolen, gooi je minder eten weg en ga je ook nog eens gezond aan de slag.

Met bovenstaande apps bespaar je op je boodschappen en kun je ook nog gezond eten. Welke apps gebruik jij hiervoor?

We hebben nog meer tips om te besparen:

Lees ook ons overzicht van boodschappen-apps van de supermarkten en kijk ook hoe je op andere manieren geld kunt besparen met je iPhone.

Bekijk ook

Deze supermarktapps helpen je met boodschappen doen

Met deze boodschappen-apps ga je efficiënter op pad in de Nederlandse en Belgische supermarkten. Maak vooraf een boodschappenlijstje, bekijk aanbiedingen en kies alvast een recept.
Bekijk ook

6 manieren om geld te besparen met je iPhone

Zit je deze maand erg krap en wil je graag wat geld besparen? Dat kan met een iPhone op zak! Met deze tips zorg je ervoor dat je eenvoudig geld kunt besparen met je iPhone, zodat je meer overhoudt voor leuke dingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!