Archief voor 'vakantie'

Apps tegen vliegangst

De beste apps voor mensen met vliegangst

Met het vliegtuig op vakantie is niet voor iedereen even makkelijk. Sommige mensen vinden het eng om in een vliegtuig te stappen. Misschien kunnen deze vliegangst-apps je helpen om iets eraan doen. In dit artikel vind je de beste apps voor mensen met vliegangst op een rijtje.

· 3 reacties
Pech onderweg apps

Dit zijn de beste apps bij noodgevallen en pech op vakantie

Pech onderweg? Met deze iPhone-apps voor noodgevallen kun je hulpdiensten bereiken, een noodsignaal uitzenden of hulp inroepen. Zo weet je met deze apps meteen of het nodig is om naar de dokter te gaan, kun je je auto laten afslepen of zorgen dat jijzelf of een medepassagier snel eerste hulp krijgt.

Vertalen met apps op de iPhone

Vertalen op vakantie met je iPhone en iPad dankzij deze apps

Vertalen op vakantie is een eitje met deze apps. Zoek vertalingen op van teksten op menukaarten en borden, krijg realtime vertalingen van dingen die je hoort of ziet. Gebruik het toetsenbord of de camera van je iPhone om met deze vertaalapps iets te vertalen.

shutterstock_241682110

Dit zijn de beste apps om een reisdagboek bij te houden

Een reisdagboek bijhouden op je iPhone en iPad doe je met deze handige dagboekapps, zoals Polarsteps, Journi en Esplorio. Of je nu lange reisverslagen wilt schrijven of vooral foto's op een kaart wil zetten: er zit altijd iets voor jou bij.

Weer-app op de iPhone

Zo check je de UV-index op je iPhone en Apple Watch

Schijnt de zon en ben je bang om te verbranden? Op de iPhone kun je gemakkelijk de zonkracht zien, uitgedrukt in de UV-index. Zo zie je hoe sterk de zon schijnt en weet je of het tijd is om in te smeren. In deze tip leggen we uit hoe je de actuele UV-index bekijkt op je iPhone en Apple Watch.

Jamaica beach

Zo handig is de eSIM op vakantie

Ben jij op vakantie altijd druk met het wisselen van simkaartjes? Dankzij de eSIM in recente iPhones is dat niet meer nodig. Maar hoe handig is het? Wij namen de proef op de som en reisden af naar twee regio's waar dataverbruik relatief duur is.

Vakantiegeld 2022

10 tips om je vakantiegeld goed te besteden

Je kunt je vakantiegeld besteden aan een vakantie, maar je kunt er ook iets anders mee doen. Zoek je iets leuks of nuttigs om met je vakantiegeld te doen, dan zijn er genoeg mogelijkheden. Wij hebben deze 10 tips voor je!

Zomertijd iPhone

Zomertijd instellen op je iPhone: daar hoef je niet wakker van te liggen

Dit weekend is het zover: de zomertijd gaat in en dat betekent dat de klok een uur vooruit gaat. Het zorgt ervoor dat het 's avonds langer licht blijft. Moet je de klok op je iPhone en iPad verzetten? Niet altijd! Als je alles goed instelt, schakelt de iPhone automatisch over op zomertijd.