Archief voor 'Apps'

Apple Arcade in tvOS 13.

Dit zijn de beste (Apple Arcade-) games voor de Apple TV

Wat zijn de beste Apple TV-games? In deze round-up zetten we de leukste voor je op een rijtje, zowel voor Apple Arcade als voor mensen die liever een losse app installeren. Dit zijn onze aanraders voor gamen op de Apple TV!

iMessage apps en games

De beste iMessage-apps, games en stickers voor de iPhone

iMessage werkt met apps voor stickers, spelletjes en andere nuttige apps. In dit artikel vind je de beste iMessage-apps. Ben je op zoek naar stickers, het versturen van gifs of wil je extra productief zijn in iMessage? Dan ben je hier op het goede adres.

Muziek en podcasts luisteren via AirPods op een Apple Watch

Dit zijn de beste podcast-apps voor iPhone en iPad

Wat zijn de beste apps om op je iPhone en iPad podcasts mee te kunnen beluisteren? Overcast, Castro, Podimo of misschien Apple's eigen app? Dat lees je hier in dit overzicht van de beste podcast-apps voor iPhone en iPad.

Dit zijn de beste apps om je pakketjes te volgen

Wil je weten wanneer je pakketje bezorgd wordt? Er zijn talloze apps om pakketjes te volgen en wij hebben de beste voor je uitgezocht. Zo weet je precies waar je pakketje zich bevindt.

Apple Watch ski-apps

De beste wintersport-apps voor iPhone, iPad en Apple Watch

Wintersporten wordt nog leuker met deze handige apps voor iPhone, iPad en Apple Watch. De wintersport-apps geven je handige informatie over verschillende skigebieden en de sneeuwhoogte. Ook meten ze je snelheid en andere interessante statistieken.

Stripverhalen lezen op iPhone

Stripboeken en comics lezen op je iPhone of iPad

Wil je comics en stripverhalen lezen op je iPhone en iPad? Dan vind je in dit artikel talloze apps waarmee dat kan. Van Kuifje tot de superhelden van DC en Marvel: met deze apps lees je de comics en strips digitaal, als losse albums of met onbeperkt lezen voor een vast bedrag per maand.

iMac M3 2023 in studentenkamer

Deze Mac-apps herinneren je aan rustpauzes

Lange tijd zittend werken achter je computer is ongezond. Daarom helpen deze Mac-apps om regelmatig pauze te nemen. De Mac-apps geven een melding als het tijd is voor een rustpauze en zorgen ook dat je geconcentreerd kunt werken.

Activiteit-ringen op de Apple Watch

Activiteit-app op de Apple Watch: vernieuwd in watchOS 10

Als je een Apple Watch draagt, heb je vast al ontdekt hoe verslavend de Activiteit-app is. In deze app kun je elke dag de drie gekleurde activiteitenringen vullen. Hoe werken deze ringen, welke bewegingsdoelen kun je instellen en hoe verdien je medailles? In deze tip leggen we alles uit over de Activiteit-app op de Apple Watch!