Scoupy krijgt update: actuelere aanbiedingen en sneller

De iPhone-app Scoupy met digitale kortingsbonnen die je bij winkels kan gebruiken, heeft een update gehad. Je kan aanbiedingen nu delen via Twitter en e-mail en de lijst met acties is geactualiseerd.

Scoupy-Groupon-Pocketdeals-iPhone-iPod-touchDe kortingsbonnen-app Scoupy voor de iPhone is voorzien van een update. De applicatie laadt nu sneller de lijst met aanbiedingen en acties in je buurt in. Verder is het aantal beschikbare acties op de actualiteit aangepast, is het inzoomen op de kaart eenvoudiger geworden en kan je naast Facebook nu ook acties via Twitter en e-mail delen met anderen. Met de app kan je digitale kortingsbonnen gebruiken bij winkels en restaurants.


De lijst met aanbiedingen liet flink op zich wachten als je de applicatie een tijd lang niet had opgestart. Nu heeft de app nog steeds even nodig om de lijst met kortingsbonnen te laden, maar het lijkt wel een stuk sneller te gaan. Het was het voornaamste minpunt dat we hadden toen Scoupy eind september uitkwam. Intussen hebben in steden her en der in het land reclameposters gehangen om de app meer bekendheid te geven.

In Scoupy krijg je een overzicht van kortingsbonnen die je in jouw omgeving kan gebruiken. Per actie staat de einddatum aangegeven en hoeveel meter (of kilometer) je ervan verwijderd bent. Ook zie je hoeveel keer je gebruik mag maken van de actie. Om een kortingsbron te gebruiken, scheur je hem digitaal af.

Downloaden: Scoupy (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.