Gift Card voor Apple Music.

Apple Music studentenkorting in Nederland en België: zo werkt het

Apple biedt studentenkorting voor Apple Music in Nederland, België en tientallen andere landen. Je betaalt 5 euro per maand in plaats van de gebruikelijke 10 euro. Hier lees je alles wat je moet weten!
iCulture Deals - · Laatst bijgewerkt:

Apple Music: 50% korting

Apple heeft in Nederland en België een speciaal studententarief voor Apple Music. Voor 5 euro per maand kun je zonder beperkingen luisteren naar alle muziek. In Duitsland en de Verenigde Staten was de studentenkorting al beschikbaar, in Nederland en België sinds november 2016.


Apple Music studentenkorting

Apple Music studentenkorting: 5 euro per maand

Studenten betalen 5 euro per maand voor Apple Music, in plaats van de gebruikelijke prijs van 10 euro. Je moet hiervoor wel bij een hogeschool of universiteit staan ingeschreven. Spotify biedt ook korting voor studenten, maar is daarin veel strenger.

Apple werkt samen met de organisatie UNiDAYS om te controleren of iemand student is. In Canada (en wellicht ook in andere landen) kunnen studenten zich aanmelden via het Wi-Fi-netwerk op de campus of door hun studie-mailadres te gebruiken. Ben je al langer lid van Apple Music, dan kun je je abonnement omzetten naar een studentenaccount via iTunes. Dat kan ook via de Muziek-app op de iPhone, iPad of elk ander geschikt apparaat. Heb je een gezinsabonnement, dan is het niet mogelijk om het hele gezin over te zetten naar een studentenabonnement. Als je gezinshoofd bent en een studentenabonnement afsluit, wordt Apple Music voor andere gezinsleden stopgezet.

Extra Apple Music korting met je gezin

Het klinkt misschien aantrekkelijk om 50% studentenkorting te krijgen op je Apple Music-lidmaatschap. Maar als je lid bent van een gezin kun je nog meer korting krijgen. Je betaalt namelijk €15 per maand voor een gezin van zes personen. Dat betekent dat je nog maar €2,50 per persoon betaalt. Ideaal dus als je in een studentenhuis woont en de gezamenlijke kosten wilt delen. Je moet dan wel een creditcard hebben en met je huisgenoten Delen met gezin inschakelen. Dat is bij een studentenhuis met veel verloop misschien niet zo heel handig. Je kunt dan beter een gezinslidmaatschap afsluiten met je familie, bijvoorbeeld je ouders, broers en zussen. Ook dan betaalt iedereen maar €2,50 per maand en dus 75% ten opzichte van de normale prijs.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2018, 22:00