iPhone hoesjes voorjaar 2024

Voorjaarskleuren 2024 voor iPhone-hoesjes: siliconen, geen Finewoven

Het is tijd voor een nieuw iPhone-hoesje! Bekijk de voorjaarskleuren 2024 die Apple aan het assortiment heeft toegevoegd.

Vorig jaar verraste Apple ons met nieuwe FineWoven hoesjes in najaarskleuren 2023. Maar er komt dit voorjaar geen uitbreiding op dit gebied. Apple heeft de Finewoven-accessoires even links laten liggen en brengt dit voorjaar alleen nieuwe kleuren uit voor de siliconenhoesjes. De siliconenhoesjes kosten €59,- per stuk, net als voorheen. Apple kondigde vandaag ook de voorjaarskleuren 2024 voor Apple Watch-bandjes aan.

Voorjaarskleuren 2024 voor siliconenhoesjes

Deze hoesjes zijn geschikt voor MagSafe, zodat je ze magnetisch kunt vastplakken aan de MagSafe Charger. En zijn te combineren met accessoires zoals de Finewoven-kaarthouder van €69,-. Die is duurder dan je nieuwe hoesje, maar gaat met een beetje geluk meerdere iPhone-generaties mee. Tenminste als het materiaal niet voortijdig is versleten.

Bij de siliconenhoesjes heb je nu keuze uit de volgende nieuwe kleuren:

  • Zacht mintgroen
  • Zonnig geel
  • Lichtblauw
  • Roze
iPhone-hoesjes voorjaarskleuren 2024

Hier vind je de nieuwe siliconencase voor jouw toestel:

Bekijk ook onze round-up van duurzame iPhone 15-hoesjes die beter zijn voor het milieu en de mooiste iPhone 15 Pro hoesjes, waaronder een aantal van leer.

Bekijk ook

iPhone 15 Pro hoesjes: met deze ben je goed beschermd

Op zoek naar een mooi hoesje voor je iPhone 15 Pro of iPhone 15 Pro Max? Er zijn al genoeg aanbieders die nu hoesjes hebben in leer, transparant kunststof of gerecycled materiaal, waardoor er keuze genoeg is. Bescherm je iPhone 15 Pro (Max) goed met deze backcovers, wallets en meer!

Wil je de nieuwe voorjaarskleuren van Apple combineren met een Apple Watch-bandje in dezelfde kleur, dan kan dat op de volgende manier:

Met de kleur zacht mintgroen heb je dus de meeste keuze om beide accessoires te combineren, terwijl je met het felroze bandje alleen het solobandje kunt kiezen.

Bekijk ook

Voorjaarskleuren 2024 voor Apple Watch-bandjes: van zonnig geel tot oceaanblauw

De kleuren voor de Apple Watch-bandjes van voorjaar 2024 zijn bekend. Eerder lekten ze al uit via de code van iOS 17.4 en nu zijn de kleuren officieel. Maak je keuze uit oceaanblauw, zacht mint en zonneschijn.

Actuele iPhone 15 deals

Reacties: 1 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.