Twelve South Journal voor MacBook Air.

De mooiste hoezen voor de MacBook Air

De MacBook Air 2018 verdient een mooie sleeve, zodat je hem overal met je mee kan nemen. Dit zijn de beste MacBook Air hoezen en sleeves.

MacBook Air sleeves

De MacBook Air 2018 is zo dun en licht, dat je hem makkelijk met je mee kan nemen. Maar een losse MacBook Air onder je arm is geen verstandig idee. Daarom hebben we hier MacBook Air hoezen voor je verzameld, zodat je altijd goed beschermd de deur uit gaat. Dit zijn de beste MacBook Air hoezen en sleeves.


Apple Leren Sleeve
Je kent Apple’s Leren Sleeve waarschijnlijk van de MacBook Pro, maar deze is ook gewoon geschikt voor de nieuwste MacBook Air. Je schuift je MacBook Air gewoon in de sleeve, zodat zowel de boven- als onderkant goed beschermd zijn terwijl je de MacBook met je meeneemt. Je kan kiezen uit drie kleuren, die allemaal gemaakt zijn van Europees leer. Lees ook onze review van de Leren Sleeve voor de MacBook.

Apple Leren Sleeve voor MacBook Air.

Prijs: €199 via Apple (beschikbaar in middernachtblauw, zadelbruin en zwart)


Mujjo Sleeve
De bekende accessoiremaker Mujjo heeft de specs van haar sleeves al aangepast voor de nieuwe MacBook Air 2018. De hoes van de 13-inch MacBook Pro past dan ook prima om je nieuwe Air. De hoes lijkt op een soort map die je met een drukker dicht kan maken. De hoes is gemaakt van stof en is daardoor lekker zacht. Het leer zorgt ervoor dat je Air niet uit de hoes glijdt.

Mujjo Sleeve voor MacBook Pro met sluiting.

Prijs: Ca. €60 via Fonq

Twelve South Journal voor MacBook

Twelve South is bekend van de unieke hoesjes, die je iPhone en MacBook een ouderwetse look geven. De nieuwe Twelve South Journal is daar geen uitzondering op. De Journal ziet eruit als een boek, zodat niemand ziet dat je een MacBook met je meeneemt. De hoes heeft een rits, dus je Air zit stevig op z’n plek. Er zit ook een dubbele bodem in, waar je allerlei papierwerk kan opbergen.

Twelve South Journal voor MacBook Air.

Prijs: Ca. $150 via Twelve South (exclusief verzending)

Dbramanthe1928 Skagen Sleeve

Ook deze hoes van Dbramanthe1928 geeft je MacBook Air een unieke look. De leren buitenkant ziet eruit alsof er leven in zit en met de ritssluiting blijft de Air zitten waar hij zit. Er is een bruine en een zwarte versie, die ook past op de 13-inch MacBook Pro.

Dbramanthe1928 MacBook sleeve.

Prijs: Ca. €60 via Coolblue

Bonus: Native Union voor oudere MacBook Air
Ook als je een oudere MacBook Air hebt, zijn er nog genoeg hoezen beschikbaar. Deze sleeve van Native Union is bedoeld voor de oudere MacBook Air en de 13-inch MacBook Pro. Je weet dus zeker dat deze op deze twee modellen past. De hoes heeft een gevoerde binnenkant en aan de buitenkant is er een vakje om een kabel in op te bergen. Zo heb je ook altijd een lader in de buurt als je MacBook zonder stroom zit.

Native Union Sleeve voor MacBook.

Prijs: Ca. €80 via Apple

Overige MacBook Air hoezen

Het goede nieuws is dat veel hoezen voor de 13-inch MacBook Pro ook geschikt zijn voor de MacBook Air, zoals bij bovenstaande opties wel blijkt. In onze gids met MacBook Pro hoezen vind je nog veel meer opties, waaronder de Incase Compact Sleeve van €50. Let er wel op dat je de versie voor de MacBook Pro in huis haalt en niet het model voor de oude Air.

Op zoek naar een hoes voor je 12-inch MacBook? Ook daarvoor hebben we een verzameling met sleeves en hoezen voor je klaarstaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt november 2018
Categorie Accessoires
Onderwerp macbook air 2018